avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... suspendare somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

suspendare somaj

daca in perioada de 12 luni in care beneficiez de somaj,gasesc un contract de munca pe o perioada de 3 - 6 luni,pot suspenda indemnizatia de somaj ca dupa incheierea contractului de munca , sa bneficiez din nou de somaj?
Cel mai recent răspuns: mihaela david , utilizator 15:40, 18 Februarie 2016
In momentul in care va angajati cu contract individual de munca (CIM) pana in 12 luni atunci se suspenda plata indemnizatiei de somaj care se va relua, de unde a ramas, dupa incetarea CIM.

multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somer angajat pe perioada determinata dobrasebastian dobrasebastian Buna ziua! Am beneficiat de somaj timp de 6 luni dupa care am fost angajat cu contract pe perioada determinata de 3 luni,pe 15 septembrie2013 contractul expira ... (vezi toată discuția)
Am incheiat contract de munca pe perioada determinata, pot sa reiau somajul? ionut2302 ionut2302 buna ziua! am terminat scoala dupa care am beneficiat de somaj o singura luna pentru ca am gasit sa ma angajez cu contract de munca pe 2 luni,mai e vreo 2 ... (vezi toată discuția)
Somaj sau nu ? radutzublue radutzublue Buna seara. Am beneficiat de somaj 3 luni ( din cele 6 ) , apoi am lucrat cu contract de munca temporar 1 luna ( mentionez ca din momentul angajarii fie ea ... (vezi toată discuția)