avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cerere chemare in judecata sa tina loc de titlu de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cerere chemare in judecata sa tina loc de titlu de proprietate

Buna ziua,
Poate cineva sa imi scrie cateva randuri cum ar trebui sa arate o cerere de chemare in judecata prin care se pronunta hotararea care sa tina loc de titlu de proprietate?
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ContSters379867 , utilizator 20:22, 25 Februarie 2016
nu cred ca poate

antecontractul e esential

plus probatoriile

angajati avocat competent ca sa nu ramaneti fara proprietate
Depinde de temeiul juridic in baza caruia se cere asta... daca e vreo revendicare sau in loc de vanzare... modele gasiti pe internet, insa ma tem ca nu se poate asa, generic, face o actiune.
Tineti seama ca intr-un astfel de dosar aveti de qachitat taxa de timbru la valoare, expertize, faceti actiunea bine sa nunpierdeti banii de pomana!
multumesc pentru ridicarea banarii:)

Avill..hot obtinuta in revendicarea niciodata nu tine loc de titlu
plus ca aci se discuta altceva???

ca sa stie toata lumea: hotararea in revendicare NU TINE LOC DE TITLU:)
Ultima modificare: Joi, 25 Februarie 2016
ContSters379867, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu inteleg de ce evacuarea nu este posibila si instanta ma "obliga" la revendicare hopeless1 hopeless1 _chiar nu inteleg de ce s-a respins evacuarea _situatia e cam asa: __in 2002 s-a incheiat un antecontract de v-c intre unchiul meu si domnii X care ... (vezi toată discuția)
Ce plangere/reclamatie pot sa-i fac cuiva care sta in locuinta mea fara nici un drept ? hopeless1 hopeless1 este vorba de un imobil pe care unchiul meu mi l-a dat dupa ce in prealabil l-am castigat pentru el in instanta dar oamenii care au stat acolo nu vor sa plece. ... (vezi toată discuția)
Chiar este posibil asa ceva?????? hopeless1 hopeless1 buna ziua!_sunt taaare ndignata. azi dupa 2 amanari ale pronuntarii mi s-a respins actiunea n totalitate. biectivul principal era EVACUAREA unor persoane ... (vezi toată discuția)