avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... adeverinta vechime in munca sucursala CEC Deva
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

adeverinta vechime in munca sucursala CEC Deva

in perioada anilor 1984-1986 sotia mea a lucrat la CEC sucursala Deva part time (4 ore/zi) incadrata ca mandatar, fara a fi inscrisa aceasta in cartea de munca.Intrebarea este cum trebuie sa procedam legal pentru a obtine din partea sucursalei CEC Deva o adeverinta care sa ateste aceasta, adeverinta necesara pentru constituirea vechimii in munca, cu stima, ilie57
Cel mai recent răspuns: ilie57 , utilizator 12:55, 19 Februarie 2016
In perioada respectiva a avit contract de munca?
buna ziua, in perioada respectiva nu a avut contract de munca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime in munca carmenuta2010 carmenuta2010 In perioada anilor 1982 -1985 am lucrat la CEC Agentia Predeal part time (6 ore/zi) incadrata ca mandatar, fara a fi inscrisa aceasta in cartea de ... (vezi toată discuția)
Calcul vechime grupa a-ii-a de munca ilie575 ilie575 Am lucrat in perioada 1979 sept. pana in luna ian. 1984 ca mecanic de aeronave in avitia civila, grupa a II-a de munca, este inscrisa in cartea de munca, in ... (vezi toată discuția)
Grpa a 2- a de munca ilie575 ilie575 Am lucrat in perioada 1979 sept. pana in luna ian. 1984 ca mecanic de aeronave in avitia civila, grupa a II-a de munca, este inscrisa in cartea de munca, in ... (vezi toată discuția)