avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil 2009
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil 2009

Buna ziua

Cat va primi o mama care va naste in decursul anului 2009 indemnizatie lunara pentru cei doi ani in care va dori sa stea acasa?
Care este noua lege?
Va multumesc

Say
Cel mai recent răspuns: Costinel Burca , Contabil 12:43, 14 Septembrie 2009
Indemnizatia este de cel putin 600 lei/ lunar
Cadrul legal: OUG 148/2005 -actualizata
Va multumesc
Say
Se poate sa primesc indemnizatia pt cresterea copilului in cazul in care eu nu mai lucrez de 8 luni (sunt insarcinata tot in 8 luni) dar nu am Cartea de Munca incheiata ?Va multumesc
Nu. Vreti sa explicati ce inseamna faptul ca "nu aveti cartea de munca incheiata"?
Asta mi-a spus fosta sefa; ca daca 3 din cele 9 luni de sarcina am contribuit catre stat pot sa iau indemnizatia si ca ea inca nu mi-a incheiat cartea de munca (nu a dus toate actele ;deci probabil mai poate face niste modificari)

Alte discuții în legătură

Problema intrare in concediu de ingrijire a copilului nr. 2 pepe5 pepe5 Buna seara! Sper ca ma adresez unde trebuie. Imi cer scuze daca am nimerit gresit! Am urmatoarea problema: sunt in concediu de crestere a primului copil ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de indemnizatie daca... misslucky misslucky Am lucrat din 2007 pana in nov 2011 din nov 2011 pana in iunie 2012 am fost in somaj,din iunie pana in sept 2012 am lucrat cu carte de munca si din ian 2013 ... (vezi toată discuția)
Concediu creștere copil MihaaG MihaaG Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutați ca nimeni nu ma lamureste concret ce este de facut. Sunt in urmatoarea situatie: Momentan sunt in concediu crestere ... (vezi toată discuția)