avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 854 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Teapa pe olx
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Teapa pe olx

Buna ziua , am cumpărat un telefon pe olx , a fost probat la achizitie si telefonul mergea , imediat dupa ce vânzătorul a plecat am aflat ca are defecte fizice ascunse , am mesajele unde scria ca telefonul merge dar el avea defecte ascunse , pot face ceva ?
Multumesc frumos
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Februarie 2016
gigiion2, utilizator
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 20:03, 20 Februarie 2016
gigiion2 a scris:

[...] daca o da astfel : "telefonul la mine mergea , la proba mergea si s-a stricat la tine , nu e vina mea ceea ce ai facut tu cu el dupa ce am plecat"
problema este ca a si trecut ceva timp de la achizitie si pana azi , aproximativ o saptamana ,[...]

Eu v-am spus de garantie contra viciilor ascunse, adica defecte ale telefonului care nu puteau fi sesizate la o examinare directa si pe care vanzatorul le cunostea la momentul vanzarii si pe care nu le-a adus la cunostinta cumparatorului, iar daca le-ar fi adus in discutie, fie cumparatorul nu cumpara, fie nu ar fi platit acea suma de bani. Eu nu am vorbit de inselaciune, care nu are nimic de-a face cu garantia pentru vicii.

In plus ce v-am mai scris anterior?
trandafir2 a scris:

Desigur, aprecierea in concret a sanselor acestui litigiu, o veti face impreuna cu juristul care vede actele si stie exact imprejurarile.

Deci, repet: aprecierea in concret a sanselor acestui litigiu, o veti face impreuna cu juristul care vede actele si stie exact imprejurarile.
Din cate lasati de inteles v-ati cam impacat cu pierderea suferita si cautati tot felul de motive care sa va convinga sa nu faceti nimic. Este? Este si asta o varianta buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vânzare mașină, proces vicii ascunse seyyku seyyku Am vândut o mașină la vânzarea ei cumpărătorul a văzut-o cum arăta iar după ceva timp m-am trezit dat în judecată pentru vici ascunse iar ... (vezi toată discuția)
Intrebare promisiune bilaterala vanzare- cumparare Constantin2017 Constantin2017 Buna ziua.Va deranjez pe dvs,cu o intrevbare.In urma cu 4 luni de zile am facut ,o promisiune bilaterala vanzare-cumparare,pentru o garsoniera intr-un complex ... (vezi toată discuția)
Vicii apartament nou de la dezvoltator Dumitrica Aurelia Dumitrica Aurelia Se intampla asa: 1) Curtea are o gluma de gard din plasa de sarma, iar unul dintre stalpi este cam inclinat. Pentru a impiedica fuga pisicilor de acasa, dar si ... (vezi toată discuția)