avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

Buna seara.Am contractat un credit in anul 2011 pe care nu am mai putut sa l platesc din noiembrie 2011.Pe data de 10.02.2016 mi s a blocat cardul de pe care incasam pensia de boala si indemnizatia de handicap,fiind instituita poprirea.AS vrea sa stiu daca nu cumva a fost prescris dreptul de a cere executarea silita si daca se poate poprii de pe ambele venituri.
Cel mai recent răspuns: nicoleta 70 , utilizator 15:55, 21 Februarie 2016
va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Blocarea contului fara atentionare este legala? marianapruteanu marianapruteanu Am avut un credit la un IFN intocmit in august 2009, pe care l-am platit corect pana in 2010.Ca urmare a taierii salariilor din 2010 si a faptului ca eram unic ... (vezi toată discuția)
executare silita dupa 9 ani. leus leus Am avut un credit in 2003.august pe 36 luni scadent in aug,2006.L-am achitat in dec 2006, am avut unele 2 rate intirziate, ultima rata mi s-a retinu din ct de ... (vezi toată discuția)
Executare silita- cuantum poprire ContSters313331 ContSters313331 Am fost executat silit de catre un executor judecatoresc pt ca am ramas in urma cu ratele la banca executarea silita s-a facut cu proprire pe salariu mai ... (vezi toată discuția)