Am cumparat o garsoniera intr-un bloc. Au trecut aproape 3 ani de atunci, iar subsolul blocului este inundat dinainte de a locui eu acolo. Am intrebat la asociatie cine trebuie sa rezolve problema, si ca raspuns am primit ca primaria, care nu are nici un interes. As vrea sa stiu daca apelez la Autoritatea Sanitara daca se va face un control si daca se vor lua masuri (amenzi etc. ) cine le va suporta. Situatia este foarte neplacuta, eu fiind la parter, am probleme cu igrasia, iar vara se umple cartierul de tantari si e un miros insuportabil pe conducta de aerisire la baie. Mentionez ca din ce am inteles, ar fi sparta o conducta de care nu se mai ocupa nimeni si apa e mereu pana la brau in subsol, si in caz de necesitate se intra foarte greu acolo.
Problema trebuie sa o rezolvati dumneavoastra adica proprietarii din acel bloc si nu primaria. Aveti asociatie de proprietari, asa ca trebuie sa alegeti in fruntea ei un presedinte si membrii comitetului care sa gospodareasca asociatia conform legii 230/2007. Puneti presiune pe presedintele asociatiei sa ia masuri.
Sesizati primaria daca cei ce i-ati ales nu rezolva problema. Primaria nu o sa rezolve asemenea probleme dar pot aplica amenzi. Iar aceste amenzi le vor plati persoanele vinovate.
Curatare subsol
val99
cum se poate obliga asociatia sa participe la curatarea subsolului daca nu toti locatarii sunt de acord? adica subsolul este inundat, tevi sparte, tantari, ... (vezi toată discuția)