avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... subsol bloc inundat
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

subsol bloc inundat

Am cumparat o garsoniera intr-un bloc. Au trecut aproape 3 ani de atunci, iar subsolul blocului este inundat dinainte de a locui eu acolo. Am intrebat la asociatie cine trebuie sa rezolve problema, si ca raspuns am primit ca primaria, care nu are nici un interes. As vrea sa stiu daca apelez la Autoritatea Sanitara daca se va face un control si daca se vor lua masuri (amenzi etc. ) cine le va suporta. Situatia este foarte neplacuta, eu fiind la parter, am probleme cu igrasia, iar vara se umple cartierul de tantari si e un miros insuportabil pe conducta de aerisire la baie. Mentionez ca din ce am inteles, ar fi sparta o conducta de care nu se mai ocupa nimeni si apa e mereu pana la brau in subsol, si in caz de necesitate se intra foarte greu acolo.
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 08:57, 21 Februarie 2016
Problema trebuie sa o rezolvati dumneavoastra adica proprietarii din acel bloc si nu primaria. Aveti asociatie de proprietari, asa ca trebuie sa alegeti in fruntea ei un presedinte si membrii comitetului care sa gospodareasca asociatia conform legii 230/2007. Puneti presiune pe presedintele asociatiei sa ia masuri.
Sesizati primaria daca cei ce i-ati ales nu rezolva problema. Primaria nu o sa rezolve asemenea probleme dar pot aplica amenzi. Iar aceste amenzi le vor plati persoanele vinovate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subsol tehnic tranformat in boxe irina maria baros irina maria baros buna ziua, in luna iunie 2010 am cumparat un apartament.Inca de atunci mi s-a spus ca la subsolul blocului exista boxe, insa ''pentru cei mai vechi'' locatari ... (vezi toată discuția)
Curatare subsol val99 val99 cum se poate obliga asociatia sa participe la curatarea subsolului daca nu toti locatarii sunt de acord? adica subsolul este inundat, tevi sparte, tantari, ... (vezi toată discuția)
Subsolul blocului în care locuiesc e plin de apă, gunoaie și dejecții. nu suntem proprietari, cum să procedez ca să-i oblig pe cei care administrează blocul să repare și să igienizeze? Chirias bloc primarie Chirias bloc primarie Locuiesc intr-un bloc de locuințe în regim de chirie, bloc administrat de o societate pe acțiuni unde este majoritar consiliul local. Subsolul este plin de ... (vezi toată discuția)