avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua! - trafic de cannabis, proces simplificat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua! - trafic de cannabis, proces simplificat

Sunt cercetat penal,pentru trafic de cannabis.Am mers, de la inceput, pe recunoastere si am solicitat,prin intermediul avocatului,proces simplificat.Am trecut de camera preliminara,urmand a ni se stabili termen pentru instanta de fond.Avocatul nu doreste sa ma mai reprezinte.Ce trebuie sa fac pentru a beneficia de proces simplificat si a beneficia de reducerea pedepsei cu o treime,comform legii?Daca voi avea vocat din oficu va ma i fi proces simplificat?Acum ma aflu in arest la domiciliu.Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:26, 22 Februarie 2016
~ Conținut șters la cerere ~
Se poate beneficia de procedura simplificată și cu avocat din oficiu.
Eu cred ca riscați sa va judecați cu avocat din oficiu dar este alegerea dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, as dori putin ajutor intr-un caz penal (conducerea ... Geluu. Geluu. Buna ziua, As dori putin ajutor intr-un caz penal (conducerea unui autovehicul fara permis de conducere). Sunt stabilit in afara Romaniei si am fost chemat ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, as avea și eu o întrebare referitoare la problema ... RamonaRaul RamonaRaul Bună ziua, As avea și eu o întrebare referitoare la problema mea: sunt implicată într-un dosar penal pt delapidare cu suma de 3500 Ron,încă de prima ... (vezi toată discuția)
cum se desfasoara procesul in cazul recunoasterii vinovatiei -art. 320 ind.1 c.proc.pen. ? leona777 leona777 In cazul in care merg pe recunoasterea vinovatiei, art. 320,1, Cpp, cum se va desfasura in continuare procesul meu penal ? (vezi toată discuția)