Buna ziua . Va rog sa ma ajutati cu un raspuns . Tatal meu are o casa si un lot de folosinta de la tatal lui . Casa a fost construita de tatal meu in anii 60 pe pamantul dat de catre bunicul meu . Acelasi lucru sa intamplat si cu fratii tatalui fiecare primind de la parinti loc de casa si teren de folosinta . Bunicii mei au decedat in anii 95 . Momentan toate taxele si impozitele sunt platite de catre parinti si unchi pe numele bunicului meu el figurand ca proprietar . Ei vor sa dezbata aceasta mostenire toti fiind de acord . Dar taxele la notar sunt destul de mari pentru unii dintre ei . Tatal meu isi prmite sa plateasca suma pentru el unii dintre frati nu . Intrebarea . El poate sa dezbata aceasta mostenire in fata notarului luand de la ftatii lui procura ca sunt de acord ? Ei la randul lor cand vor avea suma de bani sa procedeze identic ? Ori toti trebuie sa plateasca si sa rezolve o singura data ? Va multumesc .
Dezbatere mostenire
dadaianu
Buna ziua! Am o problema privind dezbaterea mostenirii daca ma poate ajuta cineva.
Parintii mei au decedat amandoi,tatal acum doi ani si mama acum un an.In ... (vezi toată discuția)
Mostenire
Maria 32
Buna ziua ,parinti mei au decedat acum 21 ani avem o casa construita d tata dar p numele bunicului ,noi suntem doi frati gemeni si p langa noi o matusa ( sotia ... (vezi toată discuția)