avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... intreruperea unui contract de cablu, inainte de ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

intreruperea unui contract de cablu, inainte de expirarea contr. minim de 2 ani

Am renuntat la servicile de cablu an luna august 2015 si am platit pana in prezent abonamentul. Actul aditional nu am semnat ,an care era mentionat ca am beneficiat de beneficii cu acesta eram de acord cu prelungirea cu inca 2-ani a abonamentului.Ce se va intimpla daca nu mai platesc abonamentul.Vreau sa mentionez ca am facut alt contract cu o alta firma.An contractul anterior sant multe neregul dupa parerea mea.Multumesc pentru raspuns. Cu stima Konnat.
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 09:21, 23 Februarie 2016
janoskonnat a scris:

Am renuntat la servicile de cablu an luna august 2015 si am platit pana in prezent abonamentul. Actul aditional nu am semnat ,an care era mentionat ca am beneficiat de beneficii cu acesta eram de acord cu prelungirea cu inca 2-ani a abonamentului.

Nu se intelege mare lucru din ce scrieti.
Ati avut un contract pe doi ani care s-a incheiat in august 2015 si nu ati semnat o prelungire?

Daca da, mergeti la reprezentanta si anuntati-i ca renuntati la abonament. Asigurati-va ca va inregistreaza cererea.
Vi se va emite inca o factura, pentru ca intentia de reziliere se anunta cu o luna inainte.

Daca n-am inteles bine incercati sa fiti mai explicit.

Completare
In titlu ati scris ''intreruperea unui contract de cablu, inainte de expirarea contr. minim de 2 ani''
Cum e pana la urma? Ati prelungit sau nu?
Ultima modificare: Marți, 23 Februarie 2016
Ares-3, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract vodafone Dorina Dorina Dorina Dorina Buna seara.Tatal meu a facut un contract la vodafon tel mobila in mai2015.Am sunat de nenumarate ori la bucuresti la dansii pentru rezilierea contractului si ... (vezi toată discuția)
Despre actul aditional la contractul de abonament (telefonie mobila) mada_big76 mada_big76 Am un act aditional la un contract de abonament pentru telefonie mobila. Acesta a intrat in vigoare incepand cu data de 15.11.2009 si este incheiat pe o ... (vezi toată discuția)
Probleme cu firma de cablu serbanitza serbanitza buna ziua,cumnatul meu a locuit pt. o perioada la un bun prieten de al sotului meu, fara contract de inchiriere .Cumnatul a facut contract cu o firma de cablu ... (vezi toată discuția)