avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 839 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Certificat de casatorie
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Certificat de casatorie

Buna ziua,
Sunt casatorita la Oficiul Starii Civile sector 5 cu sotul meu, cetatean italian, inca din 2001. Am observat ca pe certificatul de casatorie, ultima cifra a CNP- ului meu este trecuta gresit. Ce implicatii are acest lucru? Mentionez si ca certificatul de casatorie a fost transcris la autoritatea starii civile italiene, casatoria fiind recunoscuta inca de acum 15 ani si pe teritoriul statului italian, acum eu avand dubla cetatenie. Pot sta linistita sau trebuie sa fac ceva? Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 11:10, 22 Februarie 2016
Buna ziua,
Va sfatuiesc sa mergeti si sa solicitati rectificarea atat in Romania cat si in Italia.
Riscati sa aveti probleme la orice eliberare de C.I sau pasaport ca sa nu vb despre copii.
Ultima modificare: Luni, 22 Februarie 2016
Gabriel Klein Kiritescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dubla cetatenie romana-italiana PopaAncaA PopaAncaA Buna ziua, azi am fost sa depun juramant pentru a deveni cetatean italian. La primarie mi s-a spus ca in Italia voi fi considerata NUMAI ca si cetatean ... (vezi toată discuția)
Buna seara, eu sunt căsătorită cu un italian de 20 de ani. ... Dianatoma1976 Dianatoma1976 Bunaseara, eu sunt căsătorită cu un italian de 20 de ani. Din păcate, nu am înregistrat,încă, căsătoria in România. Am tot cetățenie romană , si ... (vezi toată discuția)
Netranscriere căsătorie-divorț în românia sasenac sasenac cetățenie română-căsătorită-divorțata in italia, cu cetățean italian! Ulterior, am căpătat cetățenie italiană, păstrând și cetățenia ... (vezi toată discuția)