avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1067 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere penala nerespectarea unei hotarari ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere penala nerespectarea unei hotarari judecatoresti

Buna seara! As dori sa stiu in ce masura se poate face o plingere penala impotriva mea, in urmatoarea speta : in urma unei decizii definitive a curtii de apel trebuie sa restitui o anumita suma de bani societatii la care am lucrat, decizie care nu este si executorie. de la societatea respectiva am primit o notificare cu stampila unui executor prin care ma instiinteaza sa achit debitul in 10 zile in caz contrar se va adresa organelor de cercetare penala pt nerespectarea hotaririi judecatoresti si tentativa de inselaciune. Multumesc
Cel mai recent răspuns: vulpoi , utilizator 12:57, 26 Februarie 2016
Nu ma ajuta nimeni in aceasta problema? Mentionez ca este vorba de un proces desfasurat in civil...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerespectarea hot.judecatoresti ContSters82010 ContSters82010 Ce se intampla in situatia in care o societate, desi a fost obligata prin ordonanta de plata la achitarea debitului catre creditor, nu a achitat aceasta ... (vezi toată discuția)
Recurs iccj xuser xuser Imi explica va rog si mie cineva cum de anumite dosar, gen 278^1 ajung sa se judece cu recurs la ICCJ? http://www.scj.ro/dosare.asp (vezi toată discuția)
Neexecutarea unei o executare u unei hotarari irevocabile - litigiu de munca devly devly Va rog ajutati-ma . ce ar trebui sau cum ar trebui sa procedez daca am facut cerere de executare ( confirmare de primire ) catre firma , a trecut termenul de ... (vezi toată discuția)