avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1058 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... permis retinut
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

permis retinut

Salut , azi am fost chemat la audieri, si mi sa spus ca am iesit de sub urmarirea penala si sa astept acasa o scrisoare de la procuror, asta inseamna ca am fost iertat sau ce inseamna mai exact ?
Ultima modificare: Luni, 22 Februarie 2016
raducan-m, utilizator
Cel mai recent răspuns: raducan-m , utilizator 13:03, 21 Aprilie 2016
Daca s-a dispus renuntarea la urmarire penala ati scapat de dosarul penal sau ca ati fost iertat cum ziceti dvs.
multumesc de raspuns domnule
am primit o citatie acum 1 saptaman ca pe data de 20 sa ma duc la politie , am fost si mia zis ca dosar a fost redeschis. si ca o sa fiu judecat. si ca mai multe detalii o sa aflu de la procuror , cum ar trbuii sa procedez ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Respingerea incheiere urmarire penala Scorpion1963 Scorpion1963 Buna ziua. Am si eu o intrebare: daca a fost cineva citat pentru renuntarea la urmarirea penala, in urma unei formulari din partea procurorului, dar ... (vezi toată discuția)
Cosum propriu de marijuana Anonimul 100000 Anonimul 100000 Buna ziua!acum 1 an și jumătate am fost prins cu o țigareta de cannabis in posesie și am fost dus la.sectie unde am.dat declarați,mi au fost luate ... (vezi toată discuția)
Chemare la parchet george1988 george1988 buna ziua pe data de 24 ianuarie 2013 am fost chemat la parchet pentru savarsirea unei relati cu o minora fata la momentul actual fiind sotia mea eu la varsta ... (vezi toată discuția)