avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... model cerere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

model cerere

am nevoie de un model de cerere incheiere de sedinta.
va multmesc
Cel mai recent răspuns: tudorioan , utilizator 21:10, 4 August 2009
:DInstanta este obligata sa consemneze ceea ce s-a petrecut in timpul sedintei de judecata in actul procesual numit incheiere de sedinta.
Elementele incheierii de sedinta sunt aceleasi oricarei hotarari judecatoresti :
-preambulul in care se consemneaza compunerea instantei, obiectul cauzei, rezumatul sustinerii partilor;
-considerentele sau motivarea masurilor luate de instanta
-dispozitivul- se consemneaza masura ordonata de catre instanta.
Se semneaza sub sanctiunea nulitatii de catre membrii completului si grefierului de sedinta. Cu ajutorul incheierii se poate reconstitui intregul parcurs al procesului, asigurandu-se posibilitatea efectuarii efectuarii controlului judiciar.
Doctrina si practica judiciara numesc prima categorie incheieri interlocutorii si cea de a doua categorie incheieri preparatorii(instanta ia unele masuri in vederea cercetarii si solutionarii cauzei fara a anticipa asupra solutiilor viitoare si definitive).
B-)
angella a scris:

am nevoie de un model de cerere incheiere de sedinta.
va multmesc

Cerere de incheiere de sedinta :hm: ... asa ceva nu am intalnit in practica ... ori doriti un model de incheiere de sedinta sau doriti eliberarea unei copii de pe o incheiere de sedinta .. precizati mai clar ce doriti.
eliberarea unei copii de pe o incheiere de sedinta
Daca ati fost parte in proces puteti solicita instantei ceea ce doriti printr-o cerere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

forma de marturisire tacita- prezumata= litigiu cristina_mihaela cristina_mihaela Am pe rolul Tribunalului un litigiu de munca, iar in cadrul procesului am solicitat ca intimata sa faca anumite precizari referitoare la aspectele ... (vezi toată discuția)
Incheierea interlocutorie tzuku51 tzuku51 Ce este concret o \\"Incheiere interlocutorie\\" si care este diferenta fata de o incheiere obisnuita?Impotriva unei incheieri interlocutoriise poate face ... (vezi toată discuția)
Am o intrebare eder eder Art. 282 CPC: [b]Impotriva incheierilor premergatoare nu se poate face apel decat odata cu fondul[/b], in afara de cazul cand prin ele s-a intrerupt sau s-a ... (vezi toată discuția)