avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1069 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... expertiza contabila dosar penal
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

expertiza contabila dosar penal

Buna ziua, recent am fost numita expert contabil în efectuarea unei expertize financiar-contabile într-un dosar penal de către IPJ. Am primit adresa cu obiectivele expertize si solicitarea să înaintez un decont cu valoarea taxei pe care o percep pentru efectuarea acestei expertize. Dacă mă poate ajuta cineva cu un model de decont. Vă mulțumesc frumos și vă doresc o zi frumoasă!
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:50, 23 Februarie 2016
Nu exista un model prestabilit.
In decont treceti onorariul pe care il solicitati la care adaugati taxele si impozitele pe care le platiti la stat pentru venitul incasat drept onorariu pentru aceasta expertiza.
Total decont trebuie sa contina si cheltuielile dvs. (care se adauga la onorariu solicitat plus taxe si impozite) pentru efectuarea expertizei (cheltuieli de deplasare, diurna, cazare plus cheltuieli cu materiale achizitionate - hartie si cartuse pentru imprimanta, copiere la xerox diverse materiale necesare pentru expertiza, corespondenta, etc., plus 10 % din onorariul solicitat care se retin de catre BLETJ ca fond pentru MJ).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nota de fundamentare a onorariului de expertiza si deviz edici edici Buna ziua Unde as putea gasi un exemplu) model )pentru Nota de fundamentare a onorariului de expertiza si deviz?Sunt incepatoare (vezi toată discuția)
Expertiza evaluare terenuri dienusa dienusa pentru expertiza de evaluare terenuri trebuie depusa taxa de timbru? (vezi toată discuția)
Cerere de motivare a respingerii cererii majorare a onorariului de expertiza legalmgm legalmgm Buna ziua, Stimati Colegi, va rog comentati, atat asupra situatiei de fapt cat si asupra continutului (textului) urmatoarei cereri. Astept cu interes ... (vezi toată discuția)