Piritii au recunoscut IN SCRIS si DEPUS LA INSTANTA faptul ca sunt de acord sa imi plateasca daune lipsa de folosinta , o suma . Instanta de fond mi-a recunoscut cererea in baza art 436 (1) , si obliga piritii sa imi dea cit au recunoscut . Totodata expertul evaluator , a sabilit o suma mai mica ca si drept de flointa , dat piritii au recunoscut-o in scris pe cea mai mare , adica suma cerita de catre mine in chemarea in judecata si la care am platit taxa de timbru . Acum , piritii s-au gindit sa faca apel . In acesat situatie , instanta de apel mi-ar putea scadea suma datatorata de catre piriti pina la concurenta sumei stabilite dea cate expert , cu toate ca au recunoscut-o in scris pe cea mai mare ??
Instanta de apel raportat la motivele invocate de apelanti va analiza daca motivele acestora sunt temeinice sau nu avand in vedere si probele administrate in cauza si va pronunta o decizie fie de admitere a apelului in intregime sau in parte, fie de respingere.
Dvs veti primi motivele de apel formulate de paratii-apelanti si trebuie sa formulati intampinare prin care sa invederati instantei considerentele pentru care solutia pronuntata in fond este legala si temeinica.