Buna seara!
Acum 2 ani mi s-a facut o plangere penala pentru o multime de infractiuni pe care nu le-am comis niciodata doar din rea-credinta si pentru faptul ca la mijloc exista un civil cu evacuare si pretentii.
S-a efectuat cercetarea penala si s-a dispus NUP.
Respectivii, niste escroci care au stat in carca asociatiei de proprietari aproape 9 ani fara sa-si plateasca datoriile, au facut plangere impotriva acestei rezolutii.
S-a judecat fara ca eu sa am habar si s-a mentinut solutia data de procuror si in instanta de fond.
Acestia nu se lasa si fac recurs unde obtin casarea sentintei de fond , dosarul fiind trimis la rejudecare.
Aici aflu eu de existenta acestui dosar printr-o citatie care a ajuns la mine. (probabil ca petentii urmareau posta si-mi luau totul de la cutia la care n-am avut cheie niciodata!)
Ma duc la arhiva, xeroxez dosarul integral sa vad despre ce e vorba.
Nu mica mi-a fost mirarea cand am constatat ca la dosar nu exista absolut nicio proba care sa ma invinuiasca pe mine!
Este oare posibil ca un complet format din 3 judecatori sa dea o asemenea hotarare far sa verifice probele inexistente, dealtfel, ci numai pe baza plangerilor si concluziilor in care se indica probe explicit dar care nici nu exista?
Ma prezint la judecare, mi se aproba inscrisurile, mi se cere o adresa din partea asociatiei pe care am si depus-o si... stupoare!!!
Nimeni nu s-a uitat pe ele! Nici macar nu stiau ce am depus dar nici n-au avut curiozitatea sa afle.
Au ascultat doar minciunile si acuzatiile acestor escroci.
A ramas in pronuntare peste o saptamana incepand de azi.
Am inteles ca pot depune la dosar concluzii scrise dar n-am inteles cand pot s-o fac.
Nu m-ar deranja o urmarire penala mai ales ca prin aceasta eu sper sa-i demasc pe acesti escroci doar ca as dori sa stiu care sunt implicatiile in acest caz.
Adica, daca eu sunt de acord cu inceperea urmaririi penale, cum s-ar rasfrange acest lucru asupra situatiei mele?
Mi-ar putea afecta acest lucru imaginea sau cazierul?
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns!
BUNA ZIUA
nu va grabiti mai intai sa vedeti pronuntarea si apoi aveti si dvs dreptul la recurs .
dar va intreb o data casa hotararea de fond si trimis la rejudecare oare pe ce motiv vati uitat care a fost indrumarea instantei de recurs oare nu lipsa dvs de procedura vati uitat pe ce motiv pt ce a fost casata hot???
Nu am inteles....dumneavoastra suntei de acord cu inceperea urmaririi penale?#-o...si ma rog, de ce?
Cat despre concluzii scrise, le puteti depune la dosar pana in ziua pronuntarii.
Adica, daca eu sunt de acord cu inceperea urmaririi penale, cum s-ar rasfrange acest lucru asupra situatiei mele?
Mi-ar putea afecta acest lucru imaginea sau cazierul?
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns!
Scuzati-ma ! hello! Sunteti in instanta ! Despre ce urmarire mai discutati dvs ?!
Asteptati hotararea instantei de judecata!B-)
Sunt in instanta pentru "plangere impotriva rezolutiilor....de NUP".
Nu am nimi8c impotriva sa fiu urmarita penal pentru a demonstra ca nu sunt vinovata cu nimic daca asa e mai usor.
Vad ca in instanta au castig cei care reusesc mai bine sa profite de imperfectiunile sistemului. Ma gandesc ca la urmarirea penala o sa am sansa sa fiu ascultata si sa indic probe, sa verific probele indicate impotriva mea, etc.
Stiu ca pare de necrezut dar solutia instantei de recurs nu are la baza decat concluziile scrise ale petentilor care sunt foarte virulente si care aproape ca "ameninta " instanta in cazul in care nu se va solutiona asa cum cer ei.
Instanta, ca sa scape, a dat dosarul la rejudecare si sugereaza expertiza contabila care sa fie suportata de ambele parti, adica si de mine.
Eu nu sunt de acord sa platesc absolut nimic anticipat dar as fi de acord sa suport absolut toate cheltuielile in cazul in care se va dovedi vreo infractiune savarsita de mine.
In plus, la o eventuala urmarire, ma gandesc ca as putea sa demonstrez infractiuni savarsite de acestia respectiv inselaciune, inducere in eroare a instantei, intimidare si amenintare, ticluire de probe, fals intelectual si uz de fals, obtinerea unor hotarari ale instantei prin marturii mincinoase , declaratii false, fabricarea de probe.
Unul dintre ei este jurist cu vasta experienta si cunoaste foarte bine faptul ca poti obtine orice in instanta deoarece nimeni nu citeste si nu verifica nimic si o spun cu parere de rau.
Nu se poate ca niste escroci cu patalama la mana sa-si bata joc de restul lumii profitand de faptul ca nu-si permite nimeni sa platesca zeci de milioane pentru dosare fara numar in timp ce ei nu fac decat ceea ce stiu mai bine, asta fiind singura lor ocupatie.
Cam asa stau lucrurile!
Pentru asta revin cu intrebarea: cum m-ar afecta pe mine o urmarire penala pe timpul desfasurarii acesteia?
Pai cum sa va afecteze o urmarire penala? veti fi chemata la audieri, va veti putea apara , prezenta probe prin care sa combateti acuatiile ce vi se aduc, va veti putea la randul dvs. plange de solutiile care va nemultumesc s i mai ales, va veti putea demonstra nevinovatia.
Cale de atac
mirelastc
Buna seara!
Este vorba despre un proces \"plangere impotriva rezolutiilor....\" in care am fost reclamata pentru mai multe infractiuni (den. calomnioasa) si ... (vezi toată discuția)