avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... adresa infiintare poprire
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

adresa infiintare poprire

buna ziua

Am primit o adresa de infiintare poprire pentru un salariat reprezentand (asa cum precizeaza executorul ) dobanda la debit.

Precizez ,ca am retinut conform unei alte adrese de infiintare a popririi intreaga suma reprezentand : debit , penalizari si cheltuielile executorului avand atasata [Incheierea de la judecatorie
Intrebarea mea este daca e corect, ca executorul sa vina pentru acelasi debit cu diferenta de poprire daca nu are alta hotarare de la judecatorie
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:53, 24 Februarie 2016
Art 628 noul cod de procedura civila
2) În cazul în care prin titlul executoriu au fost acordate dobânzi, penalităţi sau alte sume, fără să fi fost stabilit cuantumul acestora, ele vor fi calculate de executorul judecătoresc, potrivit legii.

Dvs dați curs adresei și mai departe e dreptul debitorului sa conteste.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire sandrinamelinda sandrinamelinda Societatea a infiintat poprire asupra veniturilor unui salariat \" pana la concurenta sumei de x lei, valoare ce se modifica cu fiecare zi de intarziere pana ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu gabi.nico gabi.nico Buna ziua, am o poprire pe salariu, la care am facut o intelegere de plata. Problema mea e ca nu inteleg suma pe care o am de plata: am primit o incheiere de ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu ion predescu ion predescu un salariat are in prezent 3 popriri. Acestea au venit la societate de la 3 executori diferiti. Salariatul prezinta angajatorului o noua incheiere cu o alta ... (vezi toată discuția)