avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titlu executoriu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titlu executoriu

Lucrez la o companie de apa. Din august 2015 facturile noastre au devenit titluri executorii. Problema e ca majoritatea facturilor au sume mici, 50-70 de lei, iar eventualele taxe pt executare silita a fiecarei facturi ar genera costuri suplimentare pentru abonati. Asa ca preferam sa strangem facturile pe parcursul a aproape 3 ani pana in pragul prescriptiei si sa le actionam pe calea cererilor cu valoare redusa cu taxe cuprinse intre 50 sau 200 de lei, mult mai avantajoase pentru debitori si sa executam o singura sentinta. Problema e ca acum instanta respinge ca lipsite de interese cererile avand ca obiect recuperarea creantei constatate prin facturile emise dupa august 2015. M-ati putea ajuta cu 2-3 idei pe care sa le inserez intr-un apel? Va multumesc frumos.
Ultima modificare: Miercuri, 24 Februarie 2016
vlad229, utilizator
NU prea aveti temei, mergetinpe executare. Daca sunt cheltuieli mari, incercati negocieri intai, eventual comune sau... cumva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Curtea mi-a cerut să completez si/sau sa modific sectiuni din formularul de cerere Adevar1 Adevar1 Curtea mi-a comunicat formularul B : \"următoarele sectiuni ale formularului de cerere trebuie completate si/sau rectificate după cum urmeaza: VA PUNEM ... (vezi toată discuția)
Se incadreaza ordonanta de plata? tucalan tucalan Buna ziua, Am de recuperat un debit de la o societate comerciala.Este vorba de aproximativ 9 facturi.Unele dintre ele sunt stampilate de primire, altele ... (vezi toată discuția)
Recuperare facturi pfa - cerere de valoare redusa sau ordonanta de plata? grandanat grandanat Buna ziua, Sotia are o problema cu angajatorul. Pe langa contractul de munca, angajatorul a obligat-o sa faca un PFA si incheie si un contract de prestari ... (vezi toată discuția)