avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1998 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... reprezentare la adunarea generala a asociatie de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

reprezentare la adunarea generala a asociatie de proprietari

Buna ziua!
Am participat la o sedinta convocata de catre 3 proprietari membri ai asociatiei, sedinta pentru care au intocmit un singur convocator in care precizau faptul ca in cazul in care in prima zi nu este intrunit cvorumul legal aceasta se va reconvoca a doua zi, fapt ce sa si petrecut. la aceasta sedinta insa a participat contabilul angajat al asociatiei care nu este membru al asociatiei, aceasta fiind cea care a luat cuvantul in cadrul sedintei si prezidand-o in baza unei imputerniciri notariale. este corecta convocarea acesteia si participarea in acest mod? ce am putea face?
iar la sedinta nu au fost invitati sa participe presedintele actual sau comitetul actual.
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 11:37, 27 Februarie 2016
sa stabilit doar perioada convocarea se efectuaeaza cu respecatrea termenului de 7 zile, iar de ce sa tinut in februarie se va afla in urma anchetei care se va face de catre politie
sunt enuntate mai sus trei notiuni diferite: adunarea poate sa fie convocata de 20% dintre locatari dar ea nu este statutara decat daca sunt prezenti jumatate plus unul.

In interval de 10 zile adunarea reconvocata poate lua hotarari cu oricati membri, dar nu mai putin de trei.
Sigur, la AG pe care o sa o tineti la timpul potrivit, discutatui si aceasta atitudine a contabilului - care in mod normal trebuie invitat sa participe la lucrarile AG.
Poate omul dvs. nu mai vrea sa lucreze la asociatie si nu stie cum sa plece - de ce il incurcati?

p.s.
Un comportament civilizat este bine venit pe Forum si nu unul provocator care poate aduce ofensa unor categorii profesionale.
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Februarie 2016
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sa procedam? kuriaky kuriaky La adunarea generala reconvocata a membrilor asociatiei de locatari, am dorit demiterea actualului presedinte al asociatiei. Acesta nu vrea sa demisioneze ... (vezi toată discuția)
Convocare a.g, , alternative gambette gambette Convocarea AG ordinara daca este facuta de presedintele axociatiei de proprietari inseamna ca nu a fost decisa in cadrul unei sedinte de comitet executiv si ... (vezi toată discuția)
Adunare generala extraordinara i_andreea2005 i_andreea2005 Buna ziua. Am cateva nelamuriri legate de adunarea generala extraordinara asociatiei de locatari si as dori sa ma ajutati : Astazi a avut loc Adunarea ... (vezi toată discuția)