avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 532 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Receptie mijloc fix
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Receptie mijloc fix

Buna ziua,

Va rog sa-mi spuneti ce documente sunt necesare pentru a intocmi nota de receptie la achizitionarea unui mijloc fix intr-o societate comerciala. As dori sa stiu daca eu ca si contabil a societatii sunt obligata sa cer fisa tehnica a mijlocului fix.
Va multumesc anticipat.
Ultima modificare: Miercuri, 24 Februarie 2016
SabauDor, utilizator
Cel mai recent răspuns: Marian Trutan , Contabil 10:46, 27 Februarie 2016
La receptia unui mijloc fix care nu necesita montaj este necesara factura de achizitie,in baza careia se intocmeste PVR Cod 14-2-5,mentionat in anexa la OMFP 2634/2015. In functie de specificul de activitate al firmei poate fi necesara,uneori, fisa tehnica pentru a putea fi completate anumite date in registrul inventar si fisa mijlocului fix.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evidenta la pfa Iulia Feher Iulia Feher Buna, pentru persoanele care isi tin evidenta cu documente tipizate la Pfa neplatitor de tva, domeniu de activitate comerț cu amănuntul, ma intereseaza ce ... (vezi toată discuția)
Completare in registrul inventar si in fisa mijlocului fix LuceNera LuceNera Buna ziua. Mi-am infiintat de curand o PFA platitoare de TVA cu codul CAEN 4791 pentru un magazin online cu produse pentru animale (petshop). Pe scurt ... (vezi toată discuția)
Vanzare-cumparare marcel.damaschin marcel.damaschin O societate comerciala poate cumpara un bun de folosinta indelungata sa-i zicem, de la o persoana fizica? In ce conditii si cum poate fi evidentiat in ... (vezi toată discuția)