avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Studii presedinte asociatie proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Studii presedinte asociatie proprietari

Ce studii trebuie sa aibe un presedinte de asociatie proprietari?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: eugarizan , utilizator 14:39, 8 Septembrie 2024
Din păcate sunt foarte mulți fără studii care sunt aleși Președinți. Păcat ca nu exista în lege și aceasta obligație, de a avea minim liceul.
Bună ziua, Am rugămintea sa mi dați un răspuns,cum trebuie sa procedam sa luam actele Asociației de la Administrație. Am solicitat în scris Administrației pe e mail și nu ne da niciun raspuns, EU am solicitat fiind proprietara și membra a Asociației de Proprietari. Am discutat cu câțiva locatari sunt de acord .Motivul fiind nerespectarea Legii Contabilității 82/1991 și cea a Asociației de Proprietari 196/2018 .Fiind economista specializata în financiar-contabilitate am descoperit nereguli foarte mari si grave în aplicația " e-bloc.ro " Am adus la cunostinta membrilor Asociației și subt de acord cu mine sa luam actele Asociației și sa încheiem colaborarea nefiind mulțumiți.Multumesc!
Ce treaba are ce doriți dvs. cu subiectul legat de studiile președintelui de asociatie. Oricum, la ce doriți dvs. e firesc sa nu primiți vreun răspuns de la asociatie, nu aveți temei legal. Alegeți un alt președinte de asociație și Cex și sa va angajeze după aceea ca administrator.

puteti raspunde de ce nu este legal cele solicitate de proprietari ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Presedinte SimonaBardea SimonaBardea Buna seara! Presedintele unei asociatii trebuie sa fie proprietar al respectivei asociatii, sau poate fi oricine?. Care este articolul din legea ... (vezi toată discuția)
Cenzori asociatie proprietari ROMEO112111 ROMEO112111 Buna ziua, Am urmatoarea problema: ca presedinte al asociatiei de proprietari, pot convoca o sedinta de comitet executiv pentru a schimba comisia(membri sau ... (vezi toată discuția)
Membru in comitetul executiv, conditionat de drept de proprietate petrecg petrecg Buna ziua, in blocul unde locuiesc am fost ales membru in consiliul executiv, dar pentru a fi validat trebuie sa dovedesc ca sunt si proprietar. Apartamentul ... (vezi toată discuția)