avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general contabilitate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

contabilitate

Am preluat o firma pentru a-i tine evidenta contabila care nu a avut activitate pina acum . In balanta figureaza cu terenuri cumparate in valoare de peste 250000 ron.
Am verificat aceasta suma dupa contractele de vinzare cumparare(pentru ca nu am primit lista cu imobilizari) si am constatat ca suma inregistrata in contul 2111 este mult mai mare decit cea reala. Va rog sa ma ajutati cu inregistrarile contabile care sa remedieze aceasta eroare.
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Marian Trutan , Contabil 10:23, 27 Februarie 2016
Care este corespondentul in credit al acestor imobilizari( terenuri )? Este posibil ca de la data cumpararii sa fi fost efectuate si reevaluari prin rapoarte intocmite de experti ANEVAR .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie spatiu comercial denisa2011 denisa2011 buna ziua, am achizitionat un spatiu comercial de la un II fara TVA ce note contabile fac pentru inregistrarea spatiului?? va multumesc! (vezi toată discuția)
Contribuabil inactiv -anularea(din oficiu) a inregistrarii in scopuri de tva ContSters167247 ContSters167247 Organele fiscale anuleaza, din oficiu, inregistrarea in scopuri de TVA a persoanelor impozabile care figureaza in lista contribuabililor inactivi ... (vezi toată discuția)
Reevaluare imobil MIR ANDY UNIVERSAL SRL MIR ANDY UNIVERSAL SRL am preluat o societate care are inregistrata in contabilitate o cladire(farmacie) achizitionata in 1997 la valoarea de 10.000 lei. cladirea este amortizata ... (vezi toată discuția)