avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1008 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale calcul impozite spatiu locativ ne/rezidential
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

calcul impozite spatiu locativ ne/rezidential

buna ziua tuturor; am un ap in Cringasi (Bucursti) cu o suprafata totala de 52 mp; (12 mp / pers juridica + 40 mp pers fizica); beleua e ca eu nu sint in tara; am sunat la cca financiara sa ii rog sa im faca si ie un calcul pt a varsa banii in contul respectiv dar nu am avut cistig de cauza in fata birocratiei si a rea-credintei functionarului public; sa vin in tara, sa ma prezint peronal la ghiseu si alta nu; rugamitea mea este ca in cazul in care imi poate comunica cineva formla de calcul sau chiar si suma concreta de plata pt a putea trimite banii in contul aferent fara a mai cheltuii inca o groaza de bani cu deplasarea in tara; va multumesc (tuturor) anticipat pt raspuns.
Cel mai recent răspuns: sarradicati , utilizator 14:02, 26 Februarie 2016
Conteaza zona in care se afla si altele, insa nu formula si varsatul banilor e problema, ci depunerea declaratiei de impunere pana la 31 martie, in baza careia se calculeaza impozitul. Mandatati pe cineva sa faca ingrata operatiune.
multumesc "trandafir2" si ... o zi buna in continuare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

furt intre soti - si,,sau actiune in pretentii barbutop55 barbutop55 Am avut doua dosare de - Furt intre soti - solutionate - corect cu NUP//fapta nu exista pt ca la baza celor doua \"\"rezolutii \"\" a stat o CERCETARE PENALA ... (vezi toată discuția)
Custodie exclusiva celentana celentana Buna! Sunt o mamica a unui baietel de 7 luni pe care l-am nascut in Spania la dorinta sotului, pe asig lui de sanatate.Cand am implinit 40 zile de la nastere, ... (vezi toată discuția)
Care este suprafata min. pt. constructia unei case??? viorko viorko Va salut pe toti cei de pe forum! Am o problema si nu stiu cum sa fac. Am un teren intravilan cu o supraf. de 128 mp, cu deschiderea la strada de 7m. Ca sa-mi ... (vezi toată discuția)