buna ziua tuturor; am un ap in Cringasi (Bucursti) cu o suprafata totala de 52 mp; (12 mp / pers juridica + 40 mp pers fizica); beleua e ca eu nu sint in tara; am sunat la cca financiara sa ii rog sa im faca si ie un calcul pt a varsa banii in contul respectiv dar nu am avut cistig de cauza in fata birocratiei si a rea-credintei functionarului public; sa vin in tara, sa ma prezint peronal la ghiseu si alta nu; rugamitea mea este ca in cazul in care imi poate comunica cineva formla de calcul sau chiar si suma concreta de plata pt a putea trimite banii in contul aferent fara a mai cheltuii inca o groaza de bani cu deplasarea in tara; va multumesc (tuturor) anticipat pt raspuns.
Conteaza zona in care se afla si altele, insa nu formula si varsatul banilor e problema, ci depunerea declaratiei de impunere pana la 31 martie, in baza careia se calculeaza impozitul. Mandatati pe cineva sa faca ingrata operatiune.
Custodie exclusiva
celentana
Buna! Sunt o mamica a unui baietel de 7 luni pe care l-am nascut in Spania la dorinta sotului, pe asig lui de sanatate.Cand am implinit 40 zile de la nastere, ... (vezi toată discuția)