avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 742 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Problema contract de munca angajat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Problema contract de munca angajat

Buna ziua,

Am angajat o persoana cu contract de munca determinat (2 luni), au trecut cele 2 luni si i-am prelungit contractul cu inca 2 luni dar nu am apucat sa ii inmanez contracul sa il semneze pentru ca a intrat in concediu medical 1 luna, a revenit dupa 1 luna la munca si nu i-am dat contractul la semnat. A muncit 1 luna fara contractul semnat si acum vreau sa renunt la persoana respectiva si nu vrea sa semneze contractul.

Mentionez ca e inregistrata.

Ce e de facut?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:34, 27 Februarie 2016
Este transmisa in revisal de la inceputul ei + taxele platite la zi pentru angajat.
Prin urmare, cred ca inspectorii ITM vor dispune masura ca intr-un anumit interval de timp sa depuneti copia actului aditional semnat de salariat.

Am vazut destule situatii practice de acest gen.
El refuza categoric sa semneze si nu stiu ce pot face
Care este motivul de refuza?
Ca nu stia de prelungirea contractului initial, dar a venit la munca

Mi-a spus ca a crezut ca dupa cele 2 luni de contract i-am facut contract pe perioada nedeterminata.
Ultima modificare: Vineri, 26 Februarie 2016
AlinAndrei, utilizator

Alte discuții în legătură

Conditii prelungire contract de munca pe perioada determinata alina0009 alina0009 Buna ziua, In luna aprilie m-am angajat cu contract pe perioada determinata de 3 luni. Ulterior printr-un act aditional perioada a fost prelungita pe inca 3 ... (vezi toată discuția)
Act aditional cim nesemnat adionitaa adionitaa Buna ziua, Avand in vedere ca am avut un CIM pe perioada determinata , iar dupa expirarea acestuia, nu am mai semnat niciun act aditional de prelungire, dar ... (vezi toată discuția)
Cim neinregistrat in revisal 1314 1314 Buna ziua, Va scriu in speranta unui raspuns care sa imi clarifice mai bine incertitudinile. Am fost angajata la o firma pentru 3 ani si o luna, timp in care ... (vezi toată discuția)