avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

auto

buna ziua! daca cumperi o masina de la o persoana care a luat-o de la alta persoana (dar are talon fiscal de la proprietar) cum se procdeaza?
deci persoana care o vande nu a inmatriculat masina pe numele lui , ci masina este inmatriculata pe numele fostului propietrar (dar are talon fiscal de la propietar). a cumaparat-o dar a nu a inmatriculat-o pt ca vrea sa o vanda
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:09, 25 Februarie 2016
Va trebui ca cel interesat in achizitie bun mobil sa incheie contractul de vanzare cumparare direct cu proprietarul din actele masinii
Daca vanzatorul nu a inmatriculat masina inseamna ca nu a trecut pe rol fiscal masina,deci nu poate sa depuna certificat fiscal
Daca cel care detine masina nu a inmatriculat-o nu detine calitatea de proprietar-aspect dovedit cu documentele masinii-carte de identitate+talon,respectiv nu poate sa semneze drept proprietar la vanzarea masinii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina cumparata fara sa cunosc adevaratul proprietar... georgiana92 georgiana92 Saptamana aceasta am cumparat o masina din Sibiu, am vazut-o pe internet am contactat vanzatorul ne-am inteles sa ne intalnim si am cumparata. Problema ii ca ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare masina floringamanus floringamanus am cumparat o masina inmatriculata pe firma am toate documentele masini talon si carte identitate,nu am factura nu am fiscal masina a fost cumparata de la o ... (vezi toată discuția)
Pot circula cu masina? Vlaciu Vlaciu Buna ziua. Am si eu o nelamurire! Am cumparat o masina de la un individ iar pe talon si cartea masini e propietar o firma ! Si individul refuza sa imi dea ... (vezi toată discuția)