avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... vecini galagiosi
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

vecini galagiosi

Buna ziua,
Am o problema in legatura cu vecinii care stau deasupra apartamentului nostru.Sunt chiriasi(din cate stiu fara contract legal) si de aproape 2 ani (de cand el are o noua prietena) o tin numai in scandaluri.Ei vin acasa la ore tarzii(este cava"cantaret"rom) 1,2 noaptea si incep scandaluri si batai intre el si sotia sa.De exemplu azi dimineata au inceput pe la ora 4.20 ,facand asa mare galagie ca ne-au trezit din somn,ca de obicei.Sotul meu a vorbit cu vecinul de cateva ori,si tot a zis ca nu se mai repeta(scandalurile).Dar deja ne-am saturat de ei.Ce se poate face?Administratorul blocului daca primeste plangare impotriva lor poate sa ia ceva masuri?
Cel mai recent răspuns: Danae04 , utilizator 18:37, 22 Septembrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
MIHAI GRIGORE a scris:

Confrom legii 61 /1991 privind ordinea si linistea publica , orele in care trebuie pastrata linistea sunt cuprinse in intervalul orar 22-8.

Intervalul acela e pentru persoane juridice nu fizice.
S-a mai abordat de curand aceasta tema. Intr-o asociatie de proprietari mai exista si ROI., ca altfel nimeni n-ar mai dormi noaptea de raul celor care dorm ziua si se trezesc noaptea sa repare in casa, sa danseze, sa tropaie, sa cante, sa dea cu aspiratorul.....
Nu mai invocati ca legea 61 se refera la persoane juridice, ca politia, cand e chemata, asa da niste amenzi...... !!!!
Elga la persoane fizice nu exista interval de ora de liniste ele trebuie sa respecte linistea tot timpul. Exprimarea legii este ambigua dar e clar ca nu exista interval orar.
Asa e, numai ca in discutii pe forum ne formalizam prea mult de o litera a legii care nu se respecta nici in chestiuni mult mai grave pentru un popor intreg si de catre oameni pusi sa respecte legea. Ca nu sunt dovediti....aiasta-i alta poveste.
Cand vad ca oameni in toata firea se exprima ca nu exista regula de galagie si de liniste intr-un bloc ..... imi dau seama in ce masura lipsa bunului simt a inceput sa faca legea....
Ultima modificare: Marți, 25 August 2009
elga50, moderator

Alte discuții în legătură

Program de liniste intr-un bloc muresann muresann Am citit chestiuni legate de problema cu programul de liniste (legea nr 61 , actualizata , L230 | 2007 ) insa tot a ramas cu un semn de intrebare . Se poate ... (vezi toată discuția)
Vecin absurd alopici2005 alopici2005 am un apartament in bucuresti intr-un bloc cu 4 etaje . locuiesc la etajul al 2 -lea iar vecinul de sub mine este total absurd si se cearta cu aproape toti ... (vezi toată discuția)