avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... intabulare locuinta cu cadastru facut in anul 2001
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

intabulare locuinta cu cadastru facut in anul 2001

buna ziua
parintii au decedat iar pentru efectuarea succesiuni notarul solicita extras de carte funciara
proprietatea o casa si teren cu anexe este mostenita de mama (decedata) are cadastru efectuat in anul 2001 cu nr cadastral dar nu a fost efectuata intabularea.
intrebare
se poate efectua intabularea cu cadastru efectuat in anul 2001?
Nu se poate face pe numele mostenitorilor...pt ca nu aveti calitatea. E f complicat pe de alta parte nici cel decedat nu mai poate cere intabularea. Daca v ar reiesi din fiscal si anexele ar fi bine. Incercati sa mai vb si cu alt notar si daca nu va cere intabulare sa solicitati primului notar transferul dosarului succesoral.
va multumesc

nu se poate la alt notar deoarece acesta a eliberat certificat de calitate de mostestitor...
Ultima modificare: Joi, 25 Februarie 2016
Adriantot, moderator
Se poate cu acordul ambilor notari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenirea casei construita de parinti, ambii decedati, cadastru si intabulare casavie casavie Va rog foarte mult sa ma ajutati cu un raspuns! Tatal meu si mama mea au construit casa in care am crescut in 1959-1961. Mama mea a murit in 1994. Tatal ... (vezi toată discuția)
Intabulare pe un imobil mai mare decât în succesiune mugurelu mugurelu Bună ziua, Speța e așa: 1) Au decedat ambii părinți dintr-un sat -> s-a făcut succesiune potrivit actelor de la primărie (terenuri, ... (vezi toată discuția)
Intabulare flaviatoma flaviatoma Este adevarat ca pentru succesiune nu este neaparat ca apartamentul sa fie intabulat? Tatal meu a decedat si apartamentul nu este intabulat. Cum trebuie sa ... (vezi toată discuția)