avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divorț custodie exclusiva copii
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divorț custodie exclusiva copii

Buna ziua,am obținut custodie exclusiva a celor doi copii 14 ani respectiv 10 ani,pensie alimentara ptr cei doi copii 30% din salariul minim pe economie de la data introducerii divorțului 14-06-2015 problema este ca fosta soție este plecată ca in Anglia nu lucrează si are si un copil propriu in întreținere cu un alt barbat,sunt șanse sa nu primesc nici-un ban cum nu am primit nici acum timp de doi ani,daca o acționez in instanța ce șanse sunt?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 05:41, 26 Februarie 2016
La parchet îi puteți face plângere penală, și în plus solicitați executarea silită pentru recuperarea pensiei de întreținere.
In instanta nu aveti ce face pt ca aveti o hotarare. Executorul nu o sa aiba ce sa ii faca daca nu are bunuri in Romania, iar daca nu are venituri, nu va raspunde nici penal.
Faceti-i plangere penala, dar nu va faceti mari sperante.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara Bombardier Bombardier Buna seara,sunt divorțat din 2015 am custodie exclusiva ptr cei doi copii minori de 10 ani respectiv 15 ani rezultați din căsătorie nu am primit pensie ... (vezi toată discuția)
Divort custodie exclusiva Bombardier Bombardier Buna ziua,inca nu am terminat divortul cu 2 minori 14 ani respectiv 9 ani custodie comuna,dar am cerut exclusiva,dar nu asta este problema ea fosta sotie a ... (vezi toată discuția)
Custodie exclusiva!! nikolacry nikolacry Buna,ma numesc Nicoleta ,am o intrebare referitoare la custodia exclusiva,cam prin 2013 am avut actiune in instanta privind custodia fetitei mele,avocata mea ... (vezi toată discuția)