Just-drept a scris:
eusaisapte a scris:
Eu n-am auzit niciodata de un magistrat sanctionat judiciar.
Nu recomand sa faceti plangeri penale si cereri de recuzare magistratilor daca nu stiti ce faceti. E periculos
Probabil ca avocatul Razvan cand a spus ca magistratul poate fi sanctionat cu amenda judiciara, se referea la faptul ca CSM poate sa-l sanctioneze cu o amenda disciplinara pe un magistrat. Ramane sa vedem ce explicatii ne ofera dl. avocat Razvan.
In ce consta pericolul daca cineva face o plangere penala sau cereri de recuzare unui magistrat?
:-/
O sa incerce sa va reduca la tacere asa cum au incercat impotriva mea prin trei dosare avand obiectele punerea sub interdictie, internarea nevoluntara la psihiatrie si obligarea la tratament medical. Eu le-am anulat pe toate ca nefondate si inadmisibile insa mi s-a parut foarte dificil, mai ales ca nici un avocat nu stia speta, desi mai degraba erau intimidati de grupul infractional organizat local al asa-zisilor magistrati. De aceea va zic ca trebuie sa aveti puternice cunostinte teoretice sau macar capacitatea de invatare rapida
Depinde si de cat de compromitatoare e plangerea pentru ei...
patrascu razvan a scris:
Nu la magistrat m-am referit, am raspuns in urma acestei intrebari.
oare nu vor considera ca un asemenea om care introduce un nr nelimitat de plangeri impotriva unor magistrati este dus cu pluta
1. In realitate introduci o singura plangere, iar ce e nelimitat e dreptul accesului liber la justitie. In mod ironic victimele deseori sucomba intentiei ilicite a propriilor agresori, deoarece:
2. conformitate sociala = schizofrenie paranoida, sau frica nefondata de ostracizare care determina tulturarea antisociala de personalitate cu aspect delirant, sau in termeni laici, halucinatia ca intreaga societate e corupta si trebuie sa fii la fel de corupt sa nu fii ostracizat. Acesti suferinzi pot fi confundati cu persoanele labile psihice
Contrazice-ti-ma :D