Buna ziua ,doresc sa cumpar un apartament,iar proprietarul a facut o modificare in el,a spart camara si a facut bucataria mai mare,nu a avut aprobare si nici autorizatie pentru aceasta.Am chemat un evaluator imobliar si a zis ca trebuie sa chem un arhitect sa faca schita acelei bucatari care a fost modificata,problema este in felu urmator daca eu am facut planul releveu al apartamentului mai trebuie si aprobarile si autoruizatiile de la primarie sau schita la arhitect?
Modificarea de care vorbiti nu reprezinta amenajari interioare Itencuieli, finisaje, vopsitorii, inlocuire ferestre, etc.) pentru care nu este nevoie de autorizatie de ctie. de la primarie, solicitata/ obtinuta in baza unui proiect intocmit de catre un proiectant autorizat.
Modificarea facuta poate afecta structura de rezistenta a blocului, motiv pentru care evaluatorul imobiliar a cerut planul releveu. Aceasta modificare trebuie sa fie cuprinsa in proiectul modificator in baza caruia se cere autorizatie de ctie. de la primarie.