avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1999 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Certificat de mostenitor suplimentar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Certificat de mostenitor suplimentar

Buna ziua,

Va rog sa-mi spuneti in ce consta procedura de obtinere a certificatului de mostenitor suplimentar(s-a descoperit ca la toata masa succesorala dezbatuta initial nu sunt prinse in CM 2ha de teren extravilan) si cu ce acte trebuie sa merg la notar?
Sau e necesar doar sa fiu de acord cu suplimentarea si sa semnez(tinand cont ca la dosarul initial de obtinere a CM exista toate actele).
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: criscrisan96 , utilizator 12:18, 29 Februarie 2016
Cel mai bine vă poate lamuri un notar. Eventual mergeti şi cu certificatul de mostenitor pe care îl aveti şi cu titlul de proprietate pt cele 2 ha de teren.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suplimentare certificat de mostenitor ilbobass ilbobass Retrocedarea, in baza legii nr. 18 / 1991, a unui teren s-a facut initial sub forma unor actiuni la o societate comerciala (agricola). Ulterior, in urma unei ... (vezi toată discuția)
Moștenire, succesiune partiala PasatGeorge PasatGeorge Am o nelămurire și apelez la ajutorul vostru. Ce se întâmplă în cazul in care notarul public care se ocupa de dezbaterea unei mosteniri nu include in ... (vezi toată discuția)
Pot sa fac mostenirea pentru fiecare bun ? muraruelena muraruelena - daca mostenesc mai multe bunuri, pot sa fac mostenirea pt. toate bunurile sau pe rand, pt. fiecare bun in parte ? (vezi toată discuția)