avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Probleme intoarcere din CCC inainte de termen
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Probleme intoarcere din CCC inainte de termen

Buna ziua, am nevoie urgent de ajutor sotia mea a facut cerere la servici sa se intoarca la servici pe 01.04.2016 copilul implineste 1 an si 11 luni in 11.06.2016. Am facut cerere la primarie sa putem da copilul la cresa dar din pacate nu mai sunt locuri. Intrebare: Ce putem face daca copilul nu il putem da la cresa, se poate anula cererea de intoarcere la serviciu mai devreme si daca da in ce conditii?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:20, 27 Februarie 2016
Se poate discuta cu angajatorul sotiei, astfel incat revenirea sa nu se faca la acea data si sa nu ia in considerare cererea facuta de sotia dvs.
Si daca angajatorul nu accepta , legal putem face ceva?
Ar fi o solutie : imediat sa depuna cerere de reintrare in CCC .
Multumesc. Unde ar trebui depusa aceasta cerere si cand? Imediat ce se intoarce la servici?
La angajator se va depune cerere de acordare a CCC, daca nu accepta solutia de reluare a activitatii in iunie 2016

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare solicitare revenire cic va rog sa ma ajutati cu indrumare ... Andreea Daniela D Andreea Daniela D Anulare solicitare revenire CIC Va rog sa ma ajutati cu indrumare pentru urmatoarea situatie (mentionez ca datele specificate sunt fictive, doar pentru a ... (vezi toată discuția)
Supliment de insertie crestere copil arni83 arni83 Buna ziua, in luna iulie 2016 copilul meu implineste 2 ani, mama ar trebui din luna iunie 2016 sa se intoarca la servici. Noi dorim ca mama sa inceapa ... (vezi toată discuția)
Renuntare la concediul de maternitate valentinili valentinili Buna ziua, Doresc sa va adresez o intrebare bazata pe situatia de mai jos si sper ca puteti clarifica. Sotia mea are contract de munca cu norma partiala ... (vezi toată discuția)