avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Necesit acordul vecinilor ptr o patiserie ?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Necesit acordul vecinilor ptr o patiserie ?

Buna ziua, as dori si eu sa stiu daca am nevoie de acordul vecinilor unui imobil(casa), cei din stanga si din dreapta, avand un perete comun, pentru a deschide o patiserie? Stiu ca pt o patiserie la parterul blocului e necerasr, dar in acest caz e obligatoriu? Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 22:23, 28 Februarie 2016
Da, este necesar acordul vecinilor. Dar va puteti convinge singur atunci cand depuneti dosarul pentru deschiderea punctului de lucru la Registrul Comertului si o sa vi se ceara formularul cu acordul si semanturile vecinilor.
acordul este necesar atat pentru sediul social, cat si pentru deschiderea punctului de lucru?
Da, pentru oricare. De obicei vecinii isi dau usor acordul daca se cere pentru sediusocual si mai greu pentru punct de lucru.
dar daca in CF spatiul are destinatie comerciala deja,mai am nevoie de acordl vecinilor in acest caz? VA MULTUMESC.
Poate ca nu poate ca da. Depinde si de autoritati, de ce a fost inainte in acel spatiu... Dar, cu siguranta va lamuriti cand ajungeti la Registrul comertului. Acolo o sa vi se spuna sau nu sa depuneti la dosar acordul vecinilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere cabinet kinetoterapie parter bloc nicolae80 nicolae80 Buna ziua, Am cumparat un apartament la parterul unui bloc si as vrea sa deschid un cabinet de masaj si kinetoterapie;as fi interesat de ce aprobari am nevoie ... (vezi toată discuția)
Lnfiintare punct de lucru marianasandu2000 marianasandu2000 o societate comerciala \\"X\\" are in comodat un apartament pe care urmeaza sa-l renoveze si sa-l inchirieze catre o alta persoana juridica \\"Y\\". In ... (vezi toată discuția)