avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Succesiune in instanta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Succesiune in instanta

Buna seara! Exista un proces de succesiune dupa sotul mamei deschis in jud.Galati de acum doi ani cand mama traia. Amurit mama si am facut un act la notar cum ca eu sunt siugurul urmas, am ceut amanare la proces ca sa merg eu in continuare in calitate de reclamant. Intrebarea mea este ca dupa ce se da o sentinta si se face recurs de parat trebuie sa se judece neaparat in Galati sotul mamei fiind decedat in jud. Galati? Eu locuiesc in jud. Cluj.
Aurora
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 01:07, 28 Februarie 2016
Procesul merge mai departe la instanta competenta, apelul se va judeca la Tribunalul Galati ,indiferent unde aveti dvs. domiciliul .Angajati un avocat si nu e nevoie sa va prezentati la proces.
Multumesc pentru raspuns. Am avut o avocata care nu si-a respectat angajamentele la semnarea contract desi am platit-o integral inca de la inceput si multe cerinte le-am rezolvat de la Cluj asa ca am renuntat la ea. S-au facut evaluarile bunurilor cu experti si astept verdictul judecatorului ca nu ne-am putut intelege.
Instanta competenta este cea de la ultimul domiciliu al defunctului.
La Galați exista și tribunal și curte de apel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs sau nu..!!! LYLA LYLA VA ROG SA IMI DATI UN SFAT CUM POT GASI PE INTERNET LISTA DE LA GALATI SA STIU DACA FOSTUL SOT A DESCHIS RECURS...DUPA APEL...LA UN PROCES DE DIVORT . (vezi toată discuția)
Pot face recurs in bucuresti ? mirelahanganu mirelahanganu Buna ziua , Unchiul meu a pierdut un proces cu Casa de Pensii Vrancea . Are drept de recurs dar am inteles ca trebuie sa se adreseze Curtii de Apel Galati . ... (vezi toată discuția)
Mostenire olgaaneta olgaaneta bunica sotului a decedat in 18.04.1993, in 8.02.1995 s-a emis un certificat de mostenitor de pe urma defunctei, mostenitorii fiind cei trei fii ai ei dar nu ... (vezi toată discuția)