avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 307 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... comitetul executiv al asociatiei de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

comitetul executiv al asociatiei de proprietari

Buna seara, presedintele ales al unei asociatii de proprietari a unui bloc, este membru in comitetul executiv sau este doar reprezentantul asociatiei si al comitetului executiv ? Adica, daca comitetul are 3-5-7 membrii, presedintele este unul din cei 3-5-7 membrii ai comitetului ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: anaoi75 , utilizator 21:40, 1 Martie 2016
Cu tot respectul pt ce ne invatati pe aici, insa chiar nu stiu unele lucruri si de aceea si intreb, oricat de stupid ar parea. Multumesc oricum.
Ultima modificare: Marți, 1 Martie 2016
Adriantot, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata presedinte asociatie de proprietari ostaciuc ostaciuc Buna ziua, In asociatia de proprietari unde locuiesc, presedintele este functionar public (lucreaza in Senat). Ma intreb daca poate fi platit legal si in ... (vezi toată discuția)
Realegere comitet executiv? goby goby In martie 2014 am avut ad. gen de alegeri. Comitetul Executiv este format din trei persoane:presedinte, vicepresedinte , membru.Nr. membrilor in CE este de 3 ... (vezi toată discuția)
Presedintele asociatiei de proprietari bureac62 bureac62 Va rog sa ma lamuriti pentru ca practica nu este peste tot la fel ?Cind au loc alegeri la asociatie pentru un nou presedinte,acesta trebuie ales dintre membri ... (vezi toată discuția)