avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire

buna ziua
Ambii parinti decedati (1989). Eram 4 frati (unul decedat) Nu s-a facut dezbaterea mostenirii pentru ca nu toti mostenitorii doresc asta. Care este cea mai buna cale pentru mine sa rezolv dezbaterea succesiunii?
Cel mai recent răspuns: dana61 , utilizator 14:58, 29 Februarie 2016
loturile sunt dispersate in tot satul toti vor in acelasi loc, in functie de care criterii se face atribuirea?
Va hotari instanta cum s eva face atribuirea. Dvs aveti de urmat pasii pe care vi i am spus si eu si ceilalti participanti la discutie.
va multumesc din suflet pentru toate raspunsurile si pentru bunavointa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ieșire din indiviziune noid200x noid200x Buna ziua ! Am cumpărat o casă în 1990 . Acceasi proprietară care ne-a vândut noua , ia lăsat moștenire casa alăturată fiului ei. Între timp ne-a ... (vezi toată discuția)
Se poate face succesiunea doar la dorința soțului supraviețuitor? a.constantin a.constantin Buna ziua! Pentru următoarea situație: Persoana decedata in 2009, are ca moștenitori soțul si cei doi copii. Succesiunea nu a fost făcuta ... (vezi toată discuția)
Mostenitor decedat vali_085 vali_085 Buna ziua! Detin cota de 5/8 dintr-o garsoniera prin contract de vanzare cumparare de la unul din mostenitori. Initial erau 4 si au mai ramas 2. De la unul am ... (vezi toată discuția)