avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale lmpozit 2016
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

lmpozit 2016

Trebuie depusa declaratia pentru impozitul pe cladire in cazul in care nu exista activitate economica? Daca da, trebuie depusa declaratia pe propria raspundere cum ca nu exista activitate economica?
Pe langa declaratia respectiva, in cazul in care exista activitate economica, in afara de declaratia 001, trebuie depuse si alte documente?
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 14:05, 12 Martie 2016
1.Da
2.Da
3.Citiți acest topic:
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe apartament alexflorin40 alexflorin40 Imi desfasor acttivitatea ca agent de asigurare persoana fizica individuala, nu PFA. Conform noului Cod Fiscal, am obligatia sa ma inregistrez fiscal, ... (vezi toată discuția)
Impozit casa noul cod fiscal 2016 gabrielaman gabrielaman Buna ziua ! Un proprietar care a avut un contract de inchiriere cu o firma in perioada 2012-2013 (firma declarand spatiul ca sediu social si punct de lucru) ... (vezi toată discuția)
Modalitate de completare a declaratiei pentru stabilirea impozitului pe cladire mirelina123 mirelina123 Buna ziua! Sotul meu are un apartament proprietate personala intr-o localitate, alta decat cea unde locuieste in prezent. In acest apartament locuiesc ... (vezi toată discuția)