avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Eliberare carte noua de identitate
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Eliberare carte noua de identitate

buna ziua,
intrebarea mea este urmatoarea:pot depune cerere d eeliberare carte de identitate noua daca pe numele meu exista o plangere penala?mentionez ca am o carte de identittate provizorie care a expirat de 2 ani si nu am domiciliu.locuiesc in chirie la un prieten fara contract.multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 2 Martie 2016
tibigrigo, utilizator
Cel mai recent răspuns: tibigrigo , utilizator 09:53, 3 Martie 2016
Sigur ca puteti, cu conditia ca prietenul sa mearga cu dvs. la Evidenta ca sa-si dea consimtamantul pentru primire in spatiu.
va multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sa imi fac buletin daca nu am resedinta? DeeaRaina DeeaRaina Buna seara, Problema mea este urmatoarea: In mai putin de o luna imi va expira buletinul. Si nu am pe ce adresa sa il refac. Adresa pe care am momentan ... (vezi toată discuția)
Act identitate expirat, lipsa domiciliu pentru reinnoire sebastianbugan sebastianbugan salut,din nou. am un prieten caruia i-a expirat actul de identitate si penrtu a i se elibera alt document se confrunta cu urmatoarea situatie: -titularul ... (vezi toată discuția)
Nevoie urgenta de c.i. adi27bvb adi27bvb Mi-am pierdut buletinul zilele trecute, el oricum expira in data de 27 iunie 2015, insa eu am nevoie urgenta de el pana luni la examenul de bacalaureat. Cum ... (vezi toată discuția)