avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1819 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Formular ITL 001
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Formular ITL 001

Va rog sa imi spuneti ce documente trebuie depuse alaturi de formularul 001, in cazul in care exista sediu social la locatia respectiva, insa nu exista activitate economica.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 15:27, 2 Martie 2016
Copii dupa actul de proprietate, buletin, certificatul de inmatriculare firma la registrul comertului si certificatul constatator de la registrul comertului. In declaratie o sa va puna sa completati de mana ca la adresa la care e sediul social nu se desfasoara activitati economice si nici nu se deduc cheltuieli cu utilitatile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe si impozite locale formularul itl 001 CeciliaW CeciliaW Sunt persoana fizica si propritara unui apartament in care locuiesc, la adresa acestui apartament are sediul social o firma , firma nu desfasoara nicio ... (vezi toată discuția)
Dosar pentru impozitul pe cladiri cu activitatea doar la terti imobiliare imobiliare Ce cuprinde dosarul pentru stabilirea impozitului pe cladiri daca la ORC apare sediu social si punct de lucru, dar activitatea se desfasoara doar la terti si ... (vezi toată discuția)
Completarea formularului itl 001 mioara54 mioara54 Buna seara,as dori mult sa ma ajutati intr-o problema.Am nelamuriri in legatura cu formularul ITL 001 pentru stabilirea impozitelor pe locuinte in 2016 ,ce ... (vezi toată discuția)