avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie crestere copil

buna
poate cineva sa mi spuna unde pot sa cotizez pentru a beneficia de indemnizatia de crestere a copilului, mentionez ca sunt casnica
daca am un apartament inchiriat si platesc cei 16%lafisc beneficiez de indemnizatie
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Rodica Ciobanu , Avocat 19:07, 5 August 2009
Ca sa beneficiati de indemnizatia pentru cresterea copilului, legea prevede ca in ultimul an anterior datei nasterii copilului, sa fi realizat timp de 12 luni venituri profesionale supuse impozitului pe venit potrivit prevederilor Legii nr. 571/2003 privind Codul fiscal.

Veniturile din cedarea folosintei unui imobil nu se iau in calcul la stabilirea indemnizatiei pentru CIC.
Ultima modificare: Miercuri, 5 August 2009
Cornel Vasile, Consilier juridic
Din nefericire, nu veti putea beneficia in conditiile mentionate de indemnizatie pentru cresterea copilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Venitul din chirii - baza de calcul pentru indemnizatia de crestere copil pana la 2 ani loredana080380 loredana080380 Buna ziua, am si eu o nelamurire. Din noiembrie 2009 sunt in somaj si ne facem planuri pentru bebe, insa indmnizatia de somaj este 500 lei, lucru care ne da ... (vezi toată discuția)
Stagiu de cotizare pentru cic fety fety Sunt angajata la doua societati comerciale la una de 5 ani si la cealalta de 8 luni.La calcularea indemnizatiei de nastere se iau in calcul ambele venituri ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil Lupu Gabriela Lupu Gabriela Din 15.08.2006-15.08.2008 am fost angajata pe perioada determinata . Contabila a intarziat cu actele pentru somaj astfel incat in perioada 15.08.2008 - ... (vezi toată discuția)