Conform unui articol publicat pe cadnr, exista o categorie de auto exceptate de la taxa podului Fetesti.
Anume:
b)autoturismele deţinute în proprietate sau, după caz, folosite în baza unui drept legal, conform datelor înscrise în certificatul de înmatriculare, de persoanele fizice care au domiciliul situat de o parte a podului, tunelului sau trecătoarei de munte pe care se aplică tariful de trecere şi locul de muncă sau teren agricol deţinut în baza unui titlu de proprietate, de cealaltă parte a podului, tunelului sau trecătoarei de munte pe care se aplică tariful de trecere, şi care utilizează podul, tunelul sau trecătoarea de munte pentru a se deplasa la/de la serviciu/teren agricol - de la/la domiciliu.
Care sunt ALTE DREPTURI LEGALE (in afara de proprietate) a.i. sa imi pot scrie numele in talon (certificat inmatriculare).
Rubrica "instrainat catre" se completeaza doar in cazul contractului V-C si deci, a dreptului de PROPRIETATE!
Refacturare
ANALIROMAN
:sorry:
BUNA ZIUA! Am o speta.....am bon trecere pod (FETESTI - CERNAVODA) in valoare de 47 lei, inregistrez bonul pe ch. firmei mele (pe baza de decont de ... (vezi toată discuția)