avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Instrainare autoturism
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Instrainare autoturism

Buna seara,

Conform unui articol publicat pe cadnr, exista o categorie de auto exceptate de la taxa podului Fetesti.
Anume:

b)autoturismele deţinute în proprietate sau, după caz, folosite în baza unui drept legal, conform datelor înscrise în certificatul de înmatriculare, de persoanele fizice care au domiciliul situat de o parte a podului, tunelului sau trecătoarei de munte pe care se aplică tariful de trecere şi locul de muncă sau teren agricol deţinut în baza unui titlu de proprietate, de cealaltă parte a podului, tunelului sau trecătoarei de munte pe care se aplică tariful de trecere, şi care utilizează podul, tunelul sau trecătoarea de munte pentru a se deplasa la/de la serviciu/teren agricol - de la/la domiciliu.

Care sunt ALTE DREPTURI LEGALE (in afara de proprietate) a.i. sa imi pot scrie numele in talon (certificat inmatriculare).
Rubrica "instrainat catre" se completeaza doar in cazul contractului V-C si deci, a dreptului de PROPRIETATE!

multumesc,
Cel mai recent răspuns: carepecare , utilizator 22:49, 6 Martie 2016
Concret care este interesul dv,instrainare bun mobil,beneficiere exonerare de la plata taxa pod,trecere nume in talon ?
Da. Exonerare taxa trecere pod.
Eu am domiciliul in CT si locul de munca in B si folosesc masina unchiului.
Ultima modificare: Joi, 3 Martie 2016
carepecare, utilizator
Ok, deci m-ati intrebat care e scopul si acum,,,
Daca mai exista o nevoie de clarificare, va rog sa imi spuneti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instrainare autovehicul carepecare carepecare Buna seara, Conform unui articol publicat pe cadnr, exista o categorie de auto exceptate de la taxa podului Fetesti. Anume: b)autoturismele deţinute ... (vezi toată discuția)
Taxa pe pod fetesti-cernavada beneficiaza persoanele cu handicap? cornel99 cornel99 Persoanele cu grad de handicap grav pot beneficia de taxa gratuita de trecere pe podul de la Fetesti-Cernavoda? Si cum daca beneficiaza. Va multumesc. (vezi toată discuția)
Refacturare ANALIROMAN ANALIROMAN :sorry: BUNA ZIUA! Am o speta.....am bon trecere pod (FETESTI - CERNAVODA) in valoare de 47 lei, inregistrez bonul pe ch. firmei mele (pe baza de decont de ... (vezi toată discuția)