avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1313 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reziliere contract cu firma de telefonie
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reziliere contract cu firma de telefonie

As vrea sa renunt la serviciul de telefonie.O doaman mi-a marit la 12 euro prin intermediul telefonului, spunanadu-mi ca primesc nu stiu ce bonusuri si un smartphone.Am acceptat, nesemnand nici un act.Am fost la ei si bonusurile nu ma intereseaza, gen sute de minute in afara, un telefon smartphone in rate, etc.Credeti ca as putea rezilia contractul?Dureaza pna in 27 .04.2017.Multumesc frumos.
Daca nu va intereseaza, de ce ati fost de acord ?
Nu v-au dat contractul apoi scris ?
Ultima modificare: Joi, 3 Martie 2016
gi-jane2, moderator
puteati renunta in termen de 14 zile calendaristice.Trebuia sa va informeze de acest drept in cadrul telefonului când v-a facut oferta.Cand va va sosi contractul incheiat ''la distanta " pe hartie mergeti la cea mai apropiata reprezentanta si il puteti anula. Aveti aceasta portita daca va incadrati in termenul amintit.. Sau poate pe mail...verificati . Multe suna bine pana le recitesti cu atentie. La mine a mers, anul trecut.Bafta.--oricum daca nu-i semnat sau raspuns la mail nu e in vigoare .Bafta
da, d-na gi-jane, dar poate va fi mai atent pe viitor, daca tot a intrebat, presupun....
Ultima modificare: Joi, 3 Martie 2016
nicoleta4775, utilizator
Daca e valabil pana in aprilie 2017, nu mai e in termen, e sub acel contract si il foloseste de aproape un an.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract telekom incheiat ( dupa 1 an si 6 luni) deci inainte ... violeta ion violeta ion Contract Telekom incheiat ( dupa 1 an si 6 luni) deci inainte de 2 ani. Este legal sa se pretinda taxa de reziliere a contractului inainte de termen? (vezi toată discuția)
Rezilierea unilterala a contractului .buna ziua. am avut un contract de furnizare servicii telefonice ... costel lungan costel lungan Buna ziua. Am avut un contract de furnizare servicii telefonice cu o firma de telefonie. Am primit un mail prin care ma anunta ca se majoreaza valoarea ... (vezi toată discuția)
Cum pot rezilia fara taxe un contract telefonie la mai putin de 24 de ore -urgent va rog nichedanutz76 nichedanutz76 am semnat ca fraierul un contract la o firma de telefonie. Totul s-a intimplat in graba mea de a ajunge la destinatie.Cum pot rezilia acest contract? nu au ... (vezi toată discuția)