avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 277 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare SRL, unul dintre asociati este plecat din ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare SRL, unul dintre asociati este plecat din tara

Buna ziua,

Am inceput demersurile de infintare ale unui S.R.L cu doi asociati. Unul dintre asociati locuieste in afara tarii.

Se poate realiza acest lucru fara a fi nevoie ca el sa vina in tara? Se pot prelua specimenele de semnaturi la consulat/ambasada sau exista si alte variante?

Mutumesc!
Cel mai recent răspuns: barsani2001 , utilizator 09:50, 21 Martie 2016
Asociatul care locuieste in strainatate isi poate da specimenul de semnatura si declaratia la consulat. Nu este nevoie sa se prezinte in tara, puteti sa ii trimiteti actele sa le semneze prin posta.
Revin pentru ca nu mi-e clar un lucru.

Care sunt actele pe care trebuie sa le semneze asociatul plecat din tara? Actul constitutiv este suficient? Pentru acest lucru mai este nevoie de prezenta sa la un consulat?

Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare srl scarla scarla Putem imputernici o persoana fizica din Romania in vederea infiintarii unei societati comerciale?Care ar fi actele necesare?Va multumim mult pentru raspunsuri (vezi toată discuția)
Divort cand nici unul dintre soti nu se afla in tara Kati Ecaterina Kati Ecaterina Ne-am casatorit in Romania, am plecat din tara iar acum eu vreau sa divortez. Nu ma pot intoarce in tara pt a ma ocupa personal de divort, ii voi face mamei o ... (vezi toată discuția)
Semnare act constitutiv de asociat strain aurica ilie aurica ilie am marea rugaminte sa fiu ajutata in urmatoarea situatie:: suntem 3 asociati la un srl si mai dorim adaugarea unui asociat strain (din alta tara). deoarece ... (vezi toată discuția)