avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... aprobari necesare pentru amenajari interioare?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

aprobari necesare pentru amenajari interioare?

Buna seara!

Eu si sotul meu ne aflam in situatia de a amenaja o casa veche pe care am mostenit-o. Precizez case afla intr-o curte comuna si face parte dintr-o constructie de 3 case, ca sa zic asa, fiecare impartita in 2 camere, baie si bucatarie. am inceput amenajarile interioare in regie proprie, iar proprietarul din mijlocul imobilului se opune. Ameninta cu reclamatii la primarie, etc.
Intrebarea mea este: avem nevoie de autorizatii si aprobari pentru amenajari interioare? Mentionez ca toate aceste amenajari se fac dupa autorizatia de constructie initiala. Dar, de la aceasta autorizatie, s-au mai construit in interiorniste ziduri care nufigureaza pe plan. Si pe acestea dorim sa le dam jos.
Credeti ca vom avea probleme in cazul in care se face reclamatie la primarie?

Va multumesc pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: Corina Capotã , Avocat 20:33, 6 August 2009
In cazul in care modificati structura de rezistenta sau compartimentarea spatiului de locuit, asa cum ati mentionat anterior, atunci sunt incidente prevederile art. 3 din lege si va trebuie autorizatie de construire.
In cazul in care veti construi fara aceasta iar vecinul va reclama, sunteti pasibil de amenda si de obligarea la demolarea constructiilor edificate ilegal. ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru ce fel de lucrari imi sunt necesare autorizatii de la primarie? camelia petre camelia petre firma la care lucrez urmeaza sa execute lucrari de reparatii la demisol.imi sunt necesare aprobari de la primarie pt aceste lucrari?dc da ce fel de autorizatii ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie? Hopeless Hopeless Vreau sa stiu si eu daca pentru a-mi largi bucataria prin desfiintarea unei debarale (usa si 22 cm de perete din caramida care nu modifica structura de ... (vezi toată discuția)
Modificare apartament 2 camere BiancaSarchizian BiancaSarchizian buna ziua, avem un apartament cu 2 camere si datorita aparitie unui nou membru in familie avem nevoie de mai mult spatiu. asa ca am vrea sa \"mutam\" ... (vezi toată discuția)