avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Amenintat < ca ma da in judecata, ca nu vreau sa vand ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Amenintat < ca ma da in judecata, ca nu vreau sa vand >...

Buna ziua,

6 frati am mostenit un apartament si am hotarat sa-l vindem, 4 dintre ei l-au imputernicit sa vanda pe unul dintre frati si astfel am ramas 2 cu drept de semnatura, cei 5 frati au stabilit pretul apartamentului fara sa ma consulte si au gasit un cumparator .Cand nu am fost de acord sa vand cu acel pret m-au amenintat < ca ma da in judecata, ca nu vreau sa vand >.
Pot face asta ? E legal ?
Ce soluții am ?

Va multumesc anticipat pentru clarificari.
Cel mai recent răspuns: thanx , utilizator 18:58, 8 Martie 2016
Pot cere partajul. Adica sa iasa din indiviziunea cu dvs. Nu aveti nicio solutie. Se va stabili pretul imobilului printr-o expertiza evaluatorie si la final se plateste de toti. Plus taxa de timbre delor neglijabila si onorariu avocet, daca este cazul.
Multumesc

Inregistrarile cu telefonul audio / video sunt probe in proces ?
Eu am dreptul de preempțiune ?
Cum ma da in judecata, Cum dovedeste el ca nu vreau sa vand ..?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imobil obtinul in urma unei mosteniri cote parti 38/48 si 10/48. OctavianBr OctavianBr Buna ziua, Ma numesc Octavian, si as dori un raspuns daca se poate la problema mea juridica. Acum un an, in urma decesului bunicii, eu si fratele meu ... (vezi toată discuția)
Succesiune refuzata de doua ori! antonval antonval Buna ziua, am o problema complicata si care dureaza de mult. Suntem 3 frati. Tatal nostru a murit in 1989 si de atunci, eu impreuna cu mama noastra am ... (vezi toată discuția)
Bună seara. tatăl meu a decedat în 2011. succesiunea să făcut ... elena elisabeta 13 elena elisabeta 13 Bună seara. Tatăl meu a decedat în 2011. Succesiunea să făcut în 2013. Soția supraviețuitoare a decedat și ea anul acesta. După tatăl meu eram 3 ... (vezi toată discuția)