La momentul cand am semnat contractul cu angajatorul in 2015 s-a convenit prin contract asupra unui comision (bonus lunar) de 6% din vanzarile fara Tva, insa incepand cu 1 ianuarie acesta a inceput sa-mi impoziteze acest bonus cu 32%.
Este corect a se aplica aceasta impozitare in conditiile in care nu am semnat niciun act aditonal in acest sens si in conditiile in care intelegerea initiala a fost alta?
Nu mai e valabila nicio intelegere anterioara si nici nu mai trebuie semnat niciun act aditional atunci cand intra in vigoare o prevedere legala cum e cazul acum a noului cod fiscal de la 1 ianuarie 2016, care schimba vechile prevederi.
Act aditional
MF30
Buna ziua,
Am semnat o anexa la contract plus un act aditional pentru acordarea unui bonus.
Pe anexa specifica ca este valabila 3 luni de zile , dar nu a ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.