avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 312 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozitarea comisionului din vanzari
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozitarea comisionului din vanzari

Buna ziua,

La momentul cand am semnat contractul cu angajatorul in 2015 s-a convenit prin contract asupra unui comision (bonus lunar) de 6% din vanzarile fara Tva, insa incepand cu 1 ianuarie acesta a inceput sa-mi impoziteze acest bonus cu 32%.

Este corect a se aplica aceasta impozitare in conditiile in care nu am semnat niciun act aditonal in acest sens si in conditiile in care intelegerea initiala a fost alta?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 05:53, 5 Martie 2016
Nu mai e valabila nicio intelegere anterioara si nici nu mai trebuie semnat niciun act aditional atunci cand intra in vigoare o prevedere legala cum e cazul acum a noului cod fiscal de la 1 ianuarie 2016, care schimba vechile prevederi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act aditional MF30 MF30 Buna ziua, Am semnat o anexa la contract plus un act aditional pentru acordarea unui bonus. Pe anexa specifica ca este valabila 3 luni de zile , dar nu a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! lucrez pentru un angajator care prevede o schema de ... LenaLaz LenaLaz Buna ziua! Lucrez pentru un angajator care prevede o schema de salarizare de salariu de baza + comision. In primele 12 luni de la angajare mi s-a comunicat ca ... (vezi toată discuția)
Act aditional sau contract de inchiriere nou laurasimona laurasimona Buna ziua Am inchiriat un spatiu pt cabinet in 2015, pe o perioada de 1 an. iunie 2015- iunie 2016. Proprietara a delegat o persoana care sa se ocupe de ... (vezi toată discuția)