avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Prins sub influenta Canabisului
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Prins sub influenta Canabisului

Buna ziua, am un prieten, care a plecat spre un concert la care eram eu fotograf, a plecat de la el de acasa cu inca 3 persoane in masina, au ajuns la concert si au luat de la cineva de la concert vreo 3 grame, si la intoarcere i-au oprit politia si i-au perchezitionat si au gasit drogul in masina, adica prietenul meu nu avea nimic la el doar era fumat si nu i s-a facut niciun test sau ceva, in seara aia doar au semnat o declaratie, si l-au chemat la politie tot asa asa, dar nici acolo nu a dat nici o declaratie doar a vorbit, politistul respectiv ii spunea ca il bate daca nu zice tot, si ca minte si ca ii face dosar penal, chiar daca el nu a facut niciun test si nu a fost prins cu nimic, doar era sub influenta pentru ca observat cel care l-a prins si era in masina, poate sa riste dosar penal sau cazier pentru asta cum spunea politistul de il ameninta?
Nu te opreste politia aiurea sa te controleze pentru droguri, decat daca esti vizat, cand au ceva indici in acest sens, cred ca stiti la ce ma refer.
Dacă au indicii este legal.

Insa, la consumatori e mica probabilitatea sa fie urmăriți.
De aceea cred ca au fost opriți pur și simplu.
Haideti dle Lascoschi, sa fim seriosi, pe dvs v-a oprit vreodata politia pur si simplu sa va perchizitioneze in masina?
Erau urmariti, ei sau cei de la care au cumparat.
Se practica a se proceda asa.

Știu zeci de cazuri.
Fără a fi urmăriți.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis retinut Wilhalm Wilhalm Buna. Intamplarea face ca am sarbatorit o ziua de nastere a unui prieten care nu era din orasul meu si acolo am consumat alcol, pe la 12-1 noaptea m-am pus sa ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pt. refuz probe biologice .... si eram pieton ILIE35 ILIE35 DACA SEPOATE UN SFAT . am condus masina pana intr-un anumit loc, am lasato la un coleg ,am intrat intrun magazin sa cumpar ceva si am plecat pe jos .Dupa ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru conducere sub influienta alcoolemiei! ContSters87477 ContSters87477 Am o intrebare, in legatura cu cineva. Acum o luna conducea intr-o seara pe la ora 21.00 masina unui prieten si o fost oprit de un politist de la circulatie, ... (vezi toată discuția)