avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ce se intampla daca dau copilul meu in plasament la ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ce se intampla daca dau copilul meu in plasament la mama

Am un copil minor in grad de handicap grav si se afla in grija mamei mele vitrege. Ea insista sa imi dau copilul la ea in plasament. I-am facut procura pentru toate drepturile banesti. Voi pierde copilul? Are dreptul de a-mi cere pensie alimentara? I-l voi pierde pe copil sau drepturile parintesti?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters257745 , utilizator 15:59, 5 Martie 2016
Teoretic ar fi perfect posibil. Nu stiu daca nu cumva mama dvoastra tre sa depuna un dosar si sa obtina o agreeere din parte DGASPC ca ar fi calificata ca asistent maternal sau cum s-o chema. Tot DGASPC v-ar putea explica (e treaba lor remunerata) ce drepturi/obligatii veti mai inregistra dvoastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plasament deliamanuela deliamanuela intrebarea mea este urmatoarea:pot da in plasament simplu un nou nascut unei familii care nu este ruda cu mine si nici din aceeasi localitate?cum pot proceda ... (vezi toată discuția)
Dreptul persoanelor cu handicap mamana mamana Buna seara.Sunt asistent maternal si am in plasament o tinara cu handicap grav,pe care am luat-o dintr-un centru de plasament. A urmat o sc de arte si meserii ... (vezi toată discuția)
Reintegrare in familie Sorinsen Sorinsen Sunt asistent maternal profesionist ( angajat al DGASPC ), de aproape 6 ani am un copil in plasament, copil pe care l-am crescut si educat in conditii foarte ... (vezi toată discuția)