avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1131 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Schimbare act de identitate
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Schimbare act de identitate

Schimbare act de identitate - schimbare de domiciliu dintr-un judet pe alt judet

Socrul meu este co-propietar cu soacra mea la un apartament de bloc din judetul Sibiu, unde au locuit impreuna de cand s-au casatorit. Dar, s-a despartit de sotia lui acum 4 ani in urma. Nu sunt divortati, ci doar despartiti in fapt, iar contractul de proprietate se afla la soacra mea, care refuza sa il dea pentru a-si rezolva cu schimbarea actului de identitate, fiindca el doreste sa isi redobandeasca odata cu schimbarea actului de identitate si dovada domicilierii in judetul Sibiu unde este co-propiretar cu soacra mea, fiindu-i necesar la diferite institutii spitalicesti. Desi, el detine o proprietate si in judetul Valcea unde isi are si adresa de domiciliul pe actualul act de identitate. Ce este de facut in acest caz? Se poate emite act de identitate si pe baza unui extras de carte funciara de unde reiese ca este proprietar la apartamentul din judetul Sibiu?
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Martie 2016
lucian1978, utilizator
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 17:46, 5 Martie 2016
Categoric DA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare buletin dupa casatorie - gazda la care vom locui nu e inca proprietar (succesiune) mfb mfb Buna ziua, as avea nevoie cat mai repede de o solutie - cum sa imi innoiesc buletinul - in situatia urmatoare: - m-am casatorit si am luat numele sotiei, ... (vezi toată discuția)
Divort Iordache Aurelian Iordache Aurelian actiunea de divort a fost introdusa la T .SEVERIN ,de catre sotiareclamanta, cu toate ca domicilliul comun este in RM .Valcea,localitate unde locuieste inca ... (vezi toată discuția)
Partaj divort BlooM BlooM Salut! Socrii mei vor sa divorteze, mai exact socrul meu vre sa dea divort (motiv invocat parasire de domiciliu), realitatea fiind ca soacra mea imi ajuta ... (vezi toată discuția)