Schimbare act de identitate - schimbare de domiciliu dintr-un judet pe alt judet
Socrul meu este co-propietar cu soacra mea la un apartament de bloc din judetul Sibiu, unde au locuit impreuna de cand s-au casatorit. Dar, s-a despartit de sotia lui acum 4 ani in urma. Nu sunt divortati, ci doar despartiti in fapt, iar contractul de proprietate se afla la soacra mea, care refuza sa il dea pentru a-si rezolva cu schimbarea actului de identitate, fiindca el doreste sa isi redobandeasca odata cu schimbarea actului de identitate si dovada domicilierii in judetul Sibiu unde este co-propiretar cu soacra mea, fiindu-i necesar la diferite institutii spitalicesti. Desi, el detine o proprietate si in judetul Valcea unde isi are si adresa de domiciliul pe actualul act de identitate. Ce este de facut in acest caz? Se poate emite act de identitate si pe baza unui extras de carte funciara de unde reiese ca este proprietar la apartamentul din judetul Sibiu?
Divort
Iordache Aurelian
actiunea de divort a fost introdusa la T .SEVERIN ,de catre sotiareclamanta, cu toate ca domicilliul comun este in RM .Valcea,localitate unde locuieste inca ... (vezi toată discuția)
Partaj divort
BlooM
Salut! Socrii mei vor sa divorteze, mai exact socrul meu vre sa dea divort (motiv invocat parasire de domiciliu), realitatea fiind ca soacra mea imi ajuta ... (vezi toată discuția)